Γηροκομείο Ιωάννινα: Δυσάρεστη εξέλιξη – Θετικοί στον κορονοϊό και οι 56 ηλικιωμένοι

Γηροκομείο Ιωάννινα: Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε

Γηροκομείο Ιωάννινα: Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στα Ιωάννινα, αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό όλοι οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο. Κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν τεστ και δυστυχώς και οι 56 ηλικιωμένοι βρέθηκαν θετικοί.

Οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στις μονάδες λοιμωδών του πανεπιστημιακού Ιωαννίνων, Άρτας και Ηγουμενίτσας. Εκτός από τους 56 θετικούς στον κορονοϊό ηλικιωμένους, θετικά ήταν τα τεστ και των 2/3 των εργαζομένων.

Σχετικά με την υπόθεση, πραγματοποιείται έρευνα από τον Εισαγγελέα κατόπιν αιτήματος από το διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Γηροκομείο Ιωάννινα: Θετικοί στον κορονοϊό και οι 56 ηλικιωμένοι

Δείτε τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στα Ιωάννινα για τα 56 θετικά κρούσματα ηλικιωμένων

«Έχουμε πλήρη αδυναμία προστασίας των ηλικιωμένων. Είναι βαριά περιστατικά, άνθρωποι που υποστηρίζονται με οξυγόνο… Μέσα σε τρεις μέρες καταρρεύσαμε. Αυτή την στιγμή είμαστε σε απόγνωση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Κάποιοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να βοηθήσουν». Ακόμα, ο ιδιοκτήτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τις υπηρεσίες της περιφέρειας Ηπείρου και στην Πολιτική Προστασία για τη βοήθεια αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα