Γκέι άντρας ρίσκαρε για να γλιτώσει μια άγνωστη γυναίκα από ένα κακό ραντεβού: «Τρέξε»

Γκέι άντρας: Ρίσκαρε για να γλιτώσει μια άγνωστη γυναίκα από ένα κακό ραντεβού

Ένας άντρας από διπλανό τραπέζι, έφτιαξε το δικό του “σημείωμα”, συμβουλεύοντας μια άγνωστη γυναίκα να φύγει τρέχοντας από το ραντεβού της. 

Σε ένα tweet, μια γυναίκα ανέβασε τη φωτογραφία ενός σημειώματος, προχειρογραμμένου στο πίσω μέρος μιας απόδειξης, το οποίο της έδωσε ένας άγνωστος γκέι άντρας που τύχαινε να κάθεται σε κοντινό τραπέζι, όσο η ίδια είχε βγει ραντεβού με έναν τύπο. Στο σημείωμα, λίγο πολύ, της πρότεινε να φύγει τρέχοντας. 

Συγκεκριμένα, της έγραφε: 

“Υπερβολικά πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε, να είσαι ασφαλής, κορίτσι”.

Το ρίσκο του γκέι άντρα, για να σώσει τη γυναίκα

Ο άντρας, σύμφωνα με το tweet της, βρήκε την ευκαιρία να της δώσει το σημείωμά του όταν το ραντεβού της πήγε στην τουαλέτα. “Είχα πάει για καφέ με έναν άντρα χθες”, έγραψε η ίδια. “Όταν πήγε στο μπάνιο, ο γκέι που καθόταν πίσω μου, μου έδωσε αυτό το σημείωμα. 

Στο μεταξύ, πολλοί followers της αναρωτήθηκαν ποια ήταν τα red flags που μέχρι και ένας άγνωστος θαμώνας στην ίδια καφετέρια κατάφερε να διακρίνει. Εκείνη εξήγησε πως ούτως ή άλλως είχε πολλές αμφιβολίες για αυτό το ραντεβού και πως συγκρούστηκε μαζί του σε διάφορα θέματα. Δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες. Πάντως, διευκρίνησε, πως και εκείνη εντόπισε τις κόκκινες σημαιούλες, αλλά δεν κινδύνευσε, οπότε έμεινε εκεί συζητώντας μαζί του. Έφερε το ραντεβού εις πέρας με λίγα λόγια, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να βγει και δεύτερο. 

Σε ό,τι αφορά το σημείωμα, είπε πως το εκτίμησε πάρα πολύ και πως “πρόσθεσε πολλά γέλια στη βραδιά μου”. Από εμάς ένα τεράστιο μπράβο στον ήρωα με το στιλό και την απόδειξη και που δεν κρατήθηκε από το να προσπαθήσει να βοηθήσει μια γυναίκα, εντελώς προληπτικά. 

Γκέι άντρας ρίσκαρε για να γλιτώσει μια άγνωστη γυναίκα από ένα κακό ραντεβού: «Τρέξε»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν