Γλυφάδα ατύχημα: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά! – Αστυνομικός έσωσε γυναίκα και παιδί

Γλυφάδα ατύχημα: Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η ηλικιωμένη και το παιδί

Γλυφάδα ατύχημα: Παραλίγο να συμβεί ένα φρικτό ατύχημα με θύματα μία γυναίκα και ένα παιδί στην Γλυφάδα. Μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε στο πίσω κάθισμα ένα παιδί, σταμάτησε ξαφνικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Λαμπράκη. Το αυτοκίνητο είχε πιάσει φωτιά και η γυναίκα το σταμάτησε για να κατέβει κάτω μαζί με το παιδί.

Τη γυναίκα και το παιδί έσωσε ένας αστυνομικός ο οποίος πήγε σε παρακείμενο μαγαζί και πήρε έναν πυροσβευστήρα. Αμέσως άρχισε να σβήνει τη φωτιά και στο σημείο έφτασε σύντομα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Δημοτική Αστυνομία.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ενημερώθηκε για το περιστατικό και συνεχάρη τον μάχιμο αστυνομικό λέγοντας «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά !»

Πέρα από το ατύχημα στην περιοχή της Γλυφάδας, ανήλικο παιδί με υψηλό πυρετό χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί στη Δροσιά

Επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιοήθηκε νωρίτερα στη Δροσιά Αττικής. Πρόκειται για μία οικογένεια που είναι αποκλεισμένη εδώ και τρεις μέρες εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το ανήλικο παιδί της οικογένειας ανέβασε υψηλό πυρετό και έτσι κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό