Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

by Εύα Ζαχαριάδη

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Καινούργια ντοκουμέντα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν. Λίγες ημέρες πριν αρχίσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Οι νέες εικόνες από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν δείχνουν τις κινήσεις και το σχέδιο του πιλότου…

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έγινε θέμα συζήτησης και στο εξωτερικό. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν και έστησε το σκηνικό στο σπίτι, που πίστευε ότι δεν θα τον προδώσει. Έπαιζε θέατρο για 37 μέρες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έκανε λόγο για ληστεία μετά φόνου και ζητούσε από τους αστυνομικούς να φτάσουν στους δράστες. Η αλήθεια πάγωσε τη χώρα. Οι νέες εικόνες δείχνουν τα όσα έκανε ο πιλότος σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Το Mega φέρνει στη δημοσιότητα ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού της αδικοχαμένης Καρολάιν το μοιραίο εκείνο βράδυ, αλλά και το μαξιλάρι που για έξι λεπτά ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε στο πρόσωπό της, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Πως έστησε το σκηνικό του σπιτιού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται ψυχρός και ατάραχος στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, που δείχνουν ένα μέρος από τα όσα έγιναν.

Οι άνδρες της σήμανσης όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, πήραν αποτυπώματα για να φτάσουν τότε στα ίχνη των δραστών. Τότε που ο 34χρονος προσπαθούσε να παραπλανήσει τους πάντες. Επί 37 ημέρες ο σύζυγός της έπαιζε θέατρο παριστάνοντας πως αυτός και η γυναικά του είχαν πέσει θύματα ληστείας. Μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμα και την 11 μηνών τότε κόρη τους στο σκηνικό του εγκλήματος.

Τα 103 βήματα που έκανε και κατέγραψε το smart watch του ήταν κι αυτά που πρόδωσαν τις αντιφάσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Δε δίστασε να βγάλει και από το παράθυρο τις βίδες. Πίστευε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα έχοντας στήσει το κατάλληλο σκηνικό.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

Συγκλονίζουν μάλιστα οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο σαλόνι του σπιτιού τους που δείχνουν ευτυχισμένες τους στιγμές. Δίπλα μάλιστα υπάρχει και ένα γύψινο αποτύπωμα του ποδιού της μικρής Λυδίας.

Όλα τα σημάδια της σήμανσης φαίνονται καθαρά τόσο στους χώρους όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδρασε όσο και στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα και το δωμάτιο της κορούλας τους. Η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Καρολάιν θα συνεχιστεί στις 12 Μαΐου με τις καταθέσεις μαρτύρων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν