Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης διασύρεται στο διαδίκτυο»

Γλυκά νερά φονικό: «Ο Μπάμπης διασύρεται στα social media»

Γλυκά Νερά φονικό: Η ψυχολόγος της 20χρονής Κάρολαιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια στην κατοικία της στα Γλυκά Νερά, μιλά για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στη σχέση του. Παράλληλα, κατακρίνει όλους εκείνους που διασύρουν στα social media, τον 32 σύζυγο της και πιλότο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Μυλωνοπούλου τόνισε πως το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, και πως η Καρολάιν είχε ζητήσει βοήθεια για θέματα που αφορούσαν στη μητρότητα. «Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της.

Γλυκά Νερά φονικό: «Ο Μπάμπης διασύρεται στο διαδίκτυο»

Οι δηλώσεις της ψυχολόγου, για το φονικό των Γλυκών Νερών

Στην ψυχολόγο έκανε, κάθε φορά κατάθεση ψυχής. «Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη ήταν 20. Ήθελε τις συμβουλές μου, γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους. Το άγχος της, ήταν για το παιδί της.

«Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος, πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν, δεν έκρυβε τίποτε.

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός».

Γλυκά Νερά φονικό: «Ο Μπάμπης διασύρεται στο διαδίκτυο»

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

Διασυρμός του Μπάμπη στο διαδίκτυο, μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά

Η κ. Μυλωνοπούλου μίλησε και στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο Open και αναφέρθηκε κυρίως, στην διαπόμπευση και το διασυρμό που δέχεται ο σύζυγος της 20χρονης από τον κόσμο, μέσα από τα social media.

«Ο άνθρωπος αυτός βιώνει με αξιοπρέπεια το δικό του δράμα. Δυστυχώς οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασελγούν πάνω σε ανθρώπους διαπομπεύουν, χωρίς ενσυναίσθηση. Γι΄αυτό το λόγο έδωσα αυτή τη συνέντευξη. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Καρολάιν δε ζει. Ένα πολυτάλαντο κορίτσι και μια καλή μανούλα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

«Μιλάω με τον Μπάμπη. Ο άνθρωπος αυτός έχει προβλήματα, γιατί έχει να διαχειριστεί αυτή τη διαπόμπευση, το πένθος του και το παιδί του»

«Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βγει έξω, να πάει να ψωνίσει με το παιδί του, να βγει μια βόλτα, τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο διασυρμός και αυτή η διαπόμπευση σε βάρος του ονόματος του;»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα