Γλυκά Νερά: «Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος ο πιλότος μέσα από τις φυλακές

Γλυκά Νερά: Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν δηλώνει μετανιωμένος μέσα από τη φυλακή. Ο 33χρονος πιλότος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του και μετά επί δύο ολόκληρες ώρες έστηνε τη σκηνή του εγκλήματος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να φανεί σαν ληστεία. Λέει ότι θα την αγαπά για πάντα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια. Ο 33χρονος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά:

Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου”

Σε ερώτηση αν σκέφτεται μετά την ομολογία του το παιδί του. Και τι θα γίνει όταν θα πρέπει να μάθει τι συνέβη στη μητέρα του. Απέφυγε να πάρει θέση, λέγοντας ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα.

Έγκλημα Γλυκών Νερών: “Πάντα θα αγαπώ την Κάρολαιν

«Πάντα αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Σε άλλη ερώτηση του Ant1 στον 33χρονο συζυγοκτόνο για τη στιγμή που αποχαιρέτησε τη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνό της στην Αλόννησο, όταν οι αστυνομικοί τον πήραν για να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ για εκ νέου κατάθεση ο πιλότος απάντησε:

Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω τη Καρολάιν.

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο