Γλυκά Νερά: Προϊστάμενος έσπασε τη μύτη διανομέα κούριερ επειδή παρέδωσε τις μισές παραγγελίες

Γλυκά Νερά: Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υπέβαλε μήνυση στο αφεντικό του

Γλυκά Νερά: Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην περιοχή των Γλυκών Νερών στην Αττική. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes.gr, προϊστάμενος γνωστής εταιρίας κούριερ έσπασε τη μύτη ενός διανομέα. Η αιτία ήταν το γεγονός ότι ο διανομέας παρέδωσε μόνο τις 70 από τις συνολικά 160 παραγγελίες που του είχαν ανατεθεί μέσα στη μέρα!

Ο διανομέας είναι άνθρωπος με 20ετή εμπειρία στην εν λόγω εργασία. Ο ίδιος ειδοποίησε την εταιρία ότι λόγω της κακοκαιρίας δε θα μπορούσε να μεταφέρει όλα τα δέματα μέσα στη μέρα. Παρέδωσε λοιπόν 70 από τα 160 δέματα. Ο προϊστάμενός του αδιαφόρησε για τις δυσκολίες της κακοκαιρίας και απαίτησε να παραδοωούν όλα τα δέματα εγκαίρως.

Εκείνη τη στιγμή ο εργαζόμενος διανομέας μέσα στην απόγνωσή του είπε «Να τα παραδώσεις εσύ!». Τότε ο προϊστάμενος του έδωσε μπουνιά στη μύτη και του την έσπασε.

Ο οργισμένος διανομέας που δέχτηκε χειροδικία από τον προϊστάμενό του σε εταιρία ταχυμεταφορών στην περιοχή Γλυκών Νερών υπέβαλε μήνυση

Αμέσως μετά τη γροθιά στη μύτη, ο διανομέας κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση. Η αστυνομία προέτρεψε το θύμα να πάει στη ΓΑΔΑ ώστε να να καταγγείλει το περιστατικό και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πράγματι ο διανομέας πήγε στη ΓΑΔΑ, εξετάστηκε από ιατροδικαστή και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του προϊσταμένου του. Ύστερα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για να λάβει περίθαλψη.

Related posts

Τραγωδία σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή – Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε

Δεν θα πάει για δουλειά ποτέ ξανά: Ένας υπερτυχερός μόλις κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο € στο Τζόκερ

Έχει τις πιο χαμηλές τıμές από όλα: Σούπερ μάρκετ κολοσσός έρχεται στην Ελλάδα και απεıλεί Σκλαβενίτη & Lidl