Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λύδιας

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λύδιας

Γλυκά Νερά: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, διασφαλίζεται από την οικογένεια της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Λήξη στο θρίλερ, της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Οι γονείς της Καρολάιν θα αναλάβουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρής, σύμφωνα με την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.
Ο φάκελος θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία. Από τον 33χρονο πατέρα της, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Σημειώνεται, ότι οι γονείς του κατηγορουμένου, θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό 5 ημέρες τον μήνα. Από τις 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο. Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης μπορεί να προσφύγει εντός 30 ημερών ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λύδιας

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές για την επιμέλεια λόγω του εγκλήματος των Γλυκών Νερών;

Την κατ’ αποκλειστικότητα επιμέλεια της μικρής Λυδίας αιτήθηκε η οικογένεια της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε άδικα τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021. Η μητέρα και ο πατέρας της, ζητούν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας προκειμένου να την μεγαλώσουν στην Αλόννησο όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.

«Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν, διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον. Στη Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου. Στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολαιν Θανάσης Χαρμάνης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη να παρακολουθηθεί από ειδικό το παιδάκι.

«Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν