Γλυκά Νερά: Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου – Οι τελευταίες εξελίξεις

Γλυκά Νερά: Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου – Οι τελευταίες εξελίξεις

Γλυκά Νερά: Λίγα βήματα πριν τη σύλληψη του δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Ανατρεπτικά στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση στα Γλυκά Νερά και το αποτρόπαιο έγκλημα. Ψηφιακά πειστήρια ήρθαν στο φως μετά από τις έρευνες της ΕΛ.ΛΑΣ.

Σημαντικές και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται, τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν πριν από 35 ημέρες στα Γλυκά Νερά.

Με σαφείς ενδείξεις ότι είναι, ίσως, θέμα μικρού χρονικού διαστήματος η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη τουλάχιστον του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας. Με το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Η εικόνα είχε δημιουργηθεί αλλάζει, για όσα έγιναν τις μοιραίες ώρες. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στο σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του.

Γλυκά Νερά: Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου – Οι τελευταίες εξελίξεις

Υπόθεση Γλυκών Νερών – Κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου οι Αρχές

Τα νέα αυτά ευρήματα, σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχε η ΕΛ.ΑΣ, δίνουν απάντηση στα τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν διατυπωθεί. Γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι, δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος; Πως δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους; Γιατί δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα;

Ακόμη φέρεται να δίνουν απάντηση στο εξής ερώτημα. Γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα της άτυχης Κάρολαιν, μέχρι θανάτου, ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία, ώστε να την αδρανοποιήσει. Επίσης, προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα, για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος. Οι καταθέσεις του οποίου, μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Τέλος, σύμφωνα με την τωρινή ροή των πληροφοριών, θεωρείται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά, άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική. Ακόμη φέρεται να αποδίδεται νέο ενδιαφέρον στην κατάθεση της ψυχολόγου του ζευγαριού, που είχε δοθεί τα πρώτα 24ωρα, μετά την δολοφονία της Καρολάιν.

Προτεινόμενα