Γλυκά Νερά: Τι κρύβει το νυφικό της Κάρολαϊν; «Έχω ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος!»

by Τόνια Τζαφέρη
Γλυκά Νερά: Τι κρύβει το νυφικό της Κάρολαϊν; «Έχω ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος!»

Γλυκά Νερά: «Έχω ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος!»

Γλυκά Νερά: Είναι περιττά το λόγια και οι συστάσεις για το έγκλημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο. Ακόμη είναι μια υπόθεση που απασχολεί, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη, χωρίς όμως να έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και φτάνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Γιατί να φτάσει στο σημείο 32χρονος πιλότος να σκοτώσει την σύζυγό του; Και ποιες άλλες αιτίες τον οδήγησαν μέχρι εκεί;

Η Καρολάιν αποδεικνύεται ότι πιεζόταν από τον Μπάμπη. Αλλά επειδή ήταν ερωτευμένη δεν ήθελε να δει την πραγματικότητα. Ο ίδιος της είχε απαγορεύσει να συνεχίσει κάτι που λάτρευε, τις πολεμικές τέχνες. Όταν μάλιστα, η άτυχη 20χρονη πήρε την απόφαση, όλοι απόρησαν!

«Έχω, απλά, ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος που ερχόταν όλο γλύκα και ευγένεια. Να μου λέει κιόλας ότι μέσα σε όλο τον πόλεμο από τους δικούς του με τον γάμο, είμαι από τους μόνους ανθρώπους που τόσο χαρωπά τους στάθηκα.

Εξοργίζομαι με το θέατρο αυτού του κτήνους, γιατί θυμήθηκα ότι τις φορές που βρεθήκαμε, δεν την άφηνε λεπτό μόνη. Τον έδιωχνα στις πρόβες μας έξω, με χιούμορ βέβαια, αλλά ήθελε να είναι μέσα σε όλα ο Μπάμπης.

 Ήταν τόσο κόλακας που μου έφερνε και καφεδάκι! Δικαιολόγησα την συμπεριφορά, σκεπτόμενη την διαφορά ηλικίας τους και την απειρία του κοριτσιού! Κρίμα που διαπιστώνουμε πως από ένα τέρας προκαλείται τόση δυστυχία» δηλώνει η σχεδιάστρια του νυφικού της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Τι κρύβει το νυφικό της Κάρολαϊν; «Έχω ανατριχιάσει με την φρικαλεότητα του τέρατος!»

Ο Πέτρος Κουσουλός για το έγκλημα των γλυκών νερών

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη. Αλλά και για ένα μυστικό που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν. «Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικόπεδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου. Παρόλο που τα χρήματα φέρονται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.

Για τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο δράστης προσπαθούσε να χειραγωγήσει την 20χρονη και την είχε αποκόψει από τα πάντα… Ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε ότι είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι συνεδρίες του ζευγαριού με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας δε σταμάτησαν με πρωτοβουλία της Καρολάιν.

«Από το ρεπορτάζ το δικό μου προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό η Καρολάιν άρχιζε κι άνοιγε την ψυχή της. Εκμυστηρευόταν στη σύμβουλο πολλά πράγματα αλλά και τους φόβους που τη διακατείχαν εκείνη την περίοδο.

Τότε ο καθ΄ ομολογίαν δράστης άρχισε να νιώθει άβολα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πήρε το κινητό της συζύγου του κι έστειλε μήνυμα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας. Στη συνέχεια, η σύμβουλος επικοινώνησε με τον πιλότο, με τον ίδιο να λέει ότι συμφωνούσε να συνεχιστούν οι συνεδρίες, αλλά μετά εξαφανίστηκε» κατέληξε.

Προτεινόμενα