Γλυκά Νερά: Την επιμέλεια της Λυδίας ζητάει η μητέρα της Καρολάιν – Έχει ξεκινήσει επαφές με τον εισαγγελέα ανηλίκων

by Τόνια Τζαφέρη

Γλυκά Νερά: Μέχρι τώρα τη μικρή Λυδία φρόντιζε η οικογένεια του δολοφόνου

Γλυκά Νερά: Τραγική φιγούρα στην υπόθεση, είναι φυσικά η μητέρα της άτυχης 20χρονης κοπέλας και φυσικά το ενός έτους μωρό της Κάρολαιν. Η μικρή Λυδία έχει χάσει και τους δύο τους γονείς. Ενώ η γιαγιά της Σούζαν να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η αγκαλιά του γαμπρού της που την παρηγορούσε μέχρι πριν από έξι μέρες. Ήταν αυτή του δολοφόνου της κόρης της.

Γλυκά Νερά: Μέχρι τώρα τη μικρή Λυδία φρόντιζε η οικογένεια του δολοφόνου

Μέχρι τώρα τη μικρή Λυδία φρόντιζε η οικογένεια του καθ΄ομολογία δολοφόνου. Ωστόσο η μητέρα της Κάρολαιν μέσω του δικηγόρου της εξέφρασε την επιθυμία να μεγαλώσει το παιδί μαζί της. Στην Αλόννησο σε ένα ιδανικό, όπως είπε, περιβάλλον.

Μάλιστα η οικογένεια της Καρολάιν έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τον εισαγγελέα ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού. Σε κλίμα συνεννόησης με την οικογένεια του 33χρονου πιλότου.

Γλυκά Νερά: Μέχρι τώρα τη μικρή Λυδία φρόντιζε η οικογένεια του δολοφόνου

Καθόλου τυχαίες δεν χαρακτηρίζονται αυτές οι δηλώσεις του δικηγόρου του κατηγορούμενου. Που τον εμφανίζουν σαν ένα στοργικό πατέρα που έχει ως προτεραιότητα το παιδί του, παρά το γεγονός ότι του στέρησε την 21 ετών μητέρα του.

Τα κενά του νέου νόμου της συνεπιμέλειας επισημαίνει η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη. Όπως εξηγεί στο Live News, δίνουν πάτημα στην διατήρηση των γονικών δικαιωμάτων του 33χρονου. Αρά και σε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις αποφυλάκισης ως γονέα σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Δες το παρακάτω βίντεο σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Στο επίκεντρο η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ο εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει προσωρινά με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία. Ενώ η οικογένεια της Καρολάιν θα μπορούσε σε περίπτωση καταδίκης του 33χρονου, να ζητήσει να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα. Το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων. Υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς. Και στη συνέχεια θα παρθεί η απόφαση για το που θα πάει η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μετά θα ακολουθηθεί δεύτερη διαδικασία και αφορά το δικαστήριο που θα συνεδριάσει για το που θα πάει οριστικά η επιμέλεια του παιδιού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα