Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Η τελευταία ατάκα της Δώρας πριν τη στυγνή δολοφονία

by Τόνια Τζαφέρη

Λίγα λεπτά πριν είχε πάρει την φίλη της να μιλήσει

Έναν εφιάλτη ζούσε η αδικοχαμένη Δώρα, δίπλα στον 40χρονο δολοφόνο που έδωσε τέλος τόσο στην δική της ζωή και έπειτα στην δική του.

Τα πάντα άλλαξαν τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα τον Αύγουστο όπου το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στην Κάλυμνο. Εκεί σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της Δώρας, ο 40χρονος δολοφόνος έβγαλε έναν άλλο εαυτό.

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Η τελευταία ατάκα της Δώρας πριν τη στυγνή δολοφονία

Την ζήλευε αφόρητα. «Της έλεγε δεν θα βγεις έξω. Άφηνε το κλειδί πίσω από την πόρτα για να βλέπει τι ώρα γυρνάει», αποκάλυψε η μητέρα της μιλώντας στο MEGA. «Κάποια στιγμή μου λέει “μαμά θα μείνουμε μαζί, δεν θέλω να μπλέξουμε οικογένειες’” Μου έλεγε “έχω το μεταπτυχιακό, δεν θέλω επισκέπτες, θέλω να έχω το γραφείο μου”. Ο κύριος την ζήλευε. Έμειναν μαζί από τον Ιούλιο. Αύγουστος πήγαν διακοπές 2-3 εβδομάδες. Εκεί κάτι έγινε στην Κάλυμνο και έδειξε άλλον εαυτό» ανέφερε η η μητέρα.

Το τηλεφώνημα της Δώρας λίγο πριν την δολοφονία της

Όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος, η κόρη της της εκμυστηρεύτηκε μετά τις διακοπές ότι σκοπεύει να χωρίσει. «Μαμά αποφάσισα να χωρίσω. Της λέω το κρεβάτι σου είναι εδώ, σε περιμένει». Σύμφωνα με το STAR η Δώρα πήρε τηλέφωνο την καλύτερή της φίλη λίγες ώρες πριν τη δολοφονία και της είπε: «γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα».

Γυναικοκτονία στην Ρόδο: Η τελευταία ατάκα της Δώρας πριν τη στυγνή δολοφονία

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν