Γυναικοκτονία Ζάκυνθος: Η μητέρα έτρωγε ξύλο μπροστά στα παιδιά – Η στιγμή που η 8χρονη και ο 14χρονος είδαν την τραγωδία

Ζάκυνθος: Η απόλυτη τραγωδία για την 41χρονη και τα παιδιά τους

Δεν χωράει ο νους την τραγωδία που συνέβη στην Ζάκυνθο με μια 41χρονη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύζυγό ο οποίος κυριολεκτικά την έσφαξε.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου αναμένεται σήμερα ο 50χρονος Αλβανός, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τσιλιβί Ζακύνθου. Στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί γυναίκες της περιοχής, οι οποίες ανήρτησαν πανό με τα μηνύματα “γυναικοκτονία“, “ισόβια” και “αλλαγή του νόμου“.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία της 41χρονης στην Ζάκυνθο

Η άτυχη γυναίκα αρχικά ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια την μαχαίρωσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα έκανε δύο δουλειές για να καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά της, ενώ είχε υποβάλλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία όχι μία, αλλά δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 18 Ιουνίου. τότε αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.

Ωστόσο μετά από λίγο καιρό του επέτρεψε να επιστρέψει σπίτι. Την Κυριακή έκανε νέα μήνυση εναντίον του για τον ίδιο λόγο. Μισή ώρα μετά, τη δολοφόνησε. Την βρήκαν να χαροπαλεύει μέσα σε λίμνη αίματος σε μπαλκόνι του ισόγειου σπιτιού, με πολλούς μώλωπες και λίγο μετά ξεψύχησε.

Ο 50χρονος κακοποιούσε συστηματικά τη 40χρονη σύζυγό του, ακόμη και μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών τους, ενώ το θύμα είχε μηνύσει το δράστη για ανελέητο ξυλοδαρμό για δεύτερη φορά λίγες ώρες πριν τη δολοφονήσει.

Γυναικοκτονία Ζάκυνθος: Γείτονας της οικογένειας, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι η άτυχη γυναίκα δεχόταν καθημερινή βία και σκληρή κακοποίηση.

Το θύμα είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα τον δράστη για ενδοοικογενειακή βία, δύο ώρες πριν το μοιραίο έγκλημα. Μετά την επιστροφή της στο σπίτι κι ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον σύζυγό της, εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι και όταν εκείνη δεν του άνοιξε, έσπασε την πόρτα.

Τότε άρχισε να την ξυλοκοπεί κι εκείνη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, έτρεξε στα σκαλοπάτια της γειτόνισσας, αλλά ο δράστης την πρόλαβε και τη χτυπούσε με μανία, ενώ της πέταξε και μία γλάστρα πριν τη μαχαιρώσει.

Στη συνέχεια ο 50χρονος εξαφανίστηκε, ενώ στο σημείο έφθασε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την άτυχη 40χρονη.

Related posts

Ανησυχία στις παραλίες – Γιατί εμφανίζονται καρχαρίες στις ελληνικές θάλασσες

Δεν θα στο πει κανείς: Γιατί πρέπει να βάζεις βενζίνη στο αυτοκίνητο μόνο τη Δευτέρα

«Πες αντίο στον μπαμπά» – Δεν το χωράει ο νους τι έκανε μητέρα στον 3χρονο γιο της και μετά έβαλε τέλоς στη ζωή τους