Η 13χρονη Παρασκευή- Εφραιμία πάσχει από σοβαρού βαθμού οστεοπόρωση και χρειάζεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Η έκκληση βοηθείας μέσω ανάρτησης

Πρόκειται για την 13χρονη Παρασκευή-Εφραιμία, μια πραγματική μαχήτρια της ζωής καθώς από μωρό έδωσε σκληρό αγώνα με τα προβλήματα υγείας που της παρουσιάστηκαν.

Πάσχει από ολική αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και των δύο οφθαλμών επί εδάφους εγκεφαλικής παράλυσης μετά από Προγεννητική βαριά αναπνευστική λοίμωξη και παραμονή για κάποιες μέρες σε θερμοκοιτίδα.

Έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς στον αριστερό οφθαλμό και μια στον δεξιό ( μια στην Ελλάδα και δύο σε ειδικό κέντρο χειρουργικής αμφιβληστροειδούς παίδων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ)  Κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ολικη τύφλωση και των δύο οφθαλμών με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και μικροθαλμια αμφω.

Δυστυχώς η κατάσταση της Παρασκευή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί σε δημόσια η ιδιωτικά ιδρύματα στην Ελάδα (διαπίστωση που έγινε μετά από επικοινωνία με τα αρμόδια ιδρύματα αμφιβληστροειδούς και συνίσταται η εκ νέου προσπάθεια αντιμετώπισης στο ίδρυμα που είχε αρχικώς χειρουργηθεί.( Children’s Hospital of Los Angeles- Doheng Retina Institute- Prof Thomas Lee και που αποτελεί διεθνές κέντρο αναφοράς για τις περιπτώσεις αυτές.

Πάσχει από σοβαρού βαθμού οστεοπόρωση με αποτέλεσμα την εμφάνιση αυτόματων καταγμάτων. Η κλινική διάγνωση είναι συμβατή με το σύνδρομο οστεοπόρωση- ψευδοηλοιωμα (OPPG). Το κοριτσάκι από τις 28 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής έπειτα από μια επιληψία που έπαθε με κάταγμα στον μηρό.

Η 13χρονη Παρασκευή – Εφραιμία χρειάζεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Αυτη την στιγμή είναι απαραίτητο να αγοραστεί αναπηρικό αμαξίδιο για να μπορέσει το παιδάκι να μετακινηθεί πιο εύκολα το κόστος του οποίου είναι στα 1890 ευρώ και οι γονείς αδυνατούν να αγοράσουν.

Η μητέρα του παιδιού, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, δεν εργάζεται έτσι ώστε να μπορέσει να αφοσιωθεί στο παιδάκι της και επειδή είναι πρακτικά αδύνατον να μείνει στο σπίτι, χωρίς επίβλεψη.

Ο Φιλανθρωπικός  Σύλλογος «Φροντίδα για το παιδί» που συμπαραστέκεται στην οικογένεια της μικρής μας καλεί να συνδράμουμε οικονομικά.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε να στηρίξετε την μικρη μας ηρωίδα μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας ( στο messenger ) το πλήρες ονοματεπώνυμο του καταθέτη ,το όνομα του παιδιού που θέλετε να πηγαίνουν τα χρήματα και το ποσό.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε την Παρασκευή – Εφραιμία

Σαν αιτιολογία να γράψετε την λέξη:ΔΩΡΕΑ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ:

.Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. λογαριασμού

6077151519207

GR0801710770006077151519207

Δικαιούχος :ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Για όσους μένουν στο εξωτερικό SWIFT-BIC είναι PIRBGRAA

.Eurobank 0026.0232.59.0200894121 IBAN

GR7202602320000590200894121

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚH ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚH ΟΡΓAΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤIΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔI.

Για όσους μένουν στο εξωτερικό BIC ERBKGRAAXXX

.Εθνική Τράπεζα:

210 / 007208-76

ΚΑΙ IBAN:

GR1001102100000021000720 876

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡ

(Για όσους μένουν στο εξωτερικό)ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT BIC ΤΡΑΠΕΖΑΣ : ETHNGRAA

Related posts

Ρίγη συγκίνησης στην Βέροια: Ο Γιάννης κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του και περήφανος έκανε παρέλαση με το αμαξίδιο του

Στα μαύρα «ντύθηκε» η Ορμήδεια: Βαριά θλίψη για τον θάνατο της 30χρονης Σκεύης

Χωρισμένος πατέρας αποκαλύπτει: «Εσύ είσαι με το αναπηρικό καροτσάκι, πώς να μπούμε; Είναι κυριλέ το μαγαζί!» μου είπε στο πρώτο ραντεβού

Θλίψη σε ολόκληρη τη Λάρισα: Ο Στέφανος Παπανώτας έφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής: Ασθενείς με σοβαρή ή πλήρη παράλυση περπάτησαν ξανά

Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας: «Να είναι έτοιμος ο Ουίλιαμ»

Φτωχό παιδί χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό, αλλά αυτός που άνοιξε του έδωσε πολλά περισσότερα

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον πατέρα του: «Η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες»

Στηβ Ντούζος: Άφησε ιστορία στις ελληνικές βιντεοκασέτες, φυλακίστηκε άδικα και τα σοβαρά προβλήματα υγείας