Η αλήθεια για τον Ανατολάκη: Τα 2 λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Γιώργος Ανατολάκης: Τα λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Γιώργος Ανατολάκης: Σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και πρώην Βουλευτής

Γιώργος Ανατολάκης: Σοβαρότατες οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και πρώην Βουλευτής. Μετά από μια 15ετία στα γήπεδα και μια «γεμάτη» δεκαετία με τη φανέλα του Ηρακλή & του Ολυμπιακού, εξελέγη βουλευτής με τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη στις εκλογές του 2009. Μετά προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ανατολάκης για κάποια περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως μετακλητός υπάλληλος με απόφαση του υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου. Ήταν η περίοδος που ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα.

Γιώργος Ανατολάκης: Τα λάθη που έφεραν την οικονομική καταστροφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Οι σοβαρές οικονομικές δυσκολίες του Γιώργου Ανατολάκη

Έχασε το σπίτι του στην Βούλα λόγω χρεών προς τις Τράπεζες. Μάλιστα, ο χωρισμός του με την επί 15 χρόνια σύζυγό του Ζάννα Χολέβα (με την οποία απέκτησε δύο παιδιά) και η διατροφή που κλήθηκε να πληρώσει, τον «πλήγωσε» και σε οικονομικό επίπεδο.

Έτσι, στα 47 του χρόνια ο Γιώργος Ανατολάκης αναγκάστηκε να τ’ αλλάξει όλα στην προσπάθειά του να ορθοποδήσει οικονομικά. Σήμερα εργάζεται ως delivery σε κατάστημα ανταλλακτικών στη Λεωφόρο Θηβών.

Φαίνεται δύο “λάθη” του κόστισαν. Οι λάθος επενδύσεις που έκανε ακούγοντας ανθρώπους που τον συμβούλευαν στα οικονομικά και το πολύκροτο διαζύγιο. Αυτά, ήταν ικανά να αλλάξουν για πάντα τη ζωή του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα