Η αντεπίθεση του ζεύγους Φιλιππίδη ξεκινάει: Καταθέτουν αγωγή – μαμούθ κατά Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Η αντεπίθεση του ζεύγους Φιλιππίδη ξεκινάει: Καταθέτουν αγωγή – μαμούθ κατά Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Πέτρος Φιλιππίδης: Περνά στην αντεπίθεση και καταθέτει αγωγή

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτοιμος για αντεπίθεση είναι ο ηθοποιός. Προς το παρόν, βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Με τους δικηγόρους του συνεχώς στο πλευρό του, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, ετοιμάζουν μία σειρά κινήσεων που στόχο έχουν όχι μόνο να αθωώσουν τον ηθοποιό, αλλά και να «καθαρίσουν» το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σκοπός είναι να τον κάνουν ξανά συμπαθή στα μάτια του κοινού. Με την αντεπίθεση και τα γεγονότα που θα παραθέσει, ο ίδιος φέρεται να είναι σίγουρος πως το αίτημα αποφυλάκισής του θα γίνει δεκτό.

Η πρώτη κίνηση αφορά στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή. Αυτή θα εξετάσουν εκτενώς οι δικηγόροι του, πριν προβληθεί τηλεοπτικά. Ο ίδιος έχει ρίξει σήμα πως θέλει να μιλήσει δημόσια. Επιθυμεί να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων. Από την άλλη πλευρά τα κανάλια σφάζονται κυριολεκτικά για το ποιο θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συνέντευξη.

Σημαντικότατο ρόλο στην επιλογή του Φιλιππίδη και των δικηγόρων του, θα παίξει ο δημοσιογράφος που θα βάλει μπροστά το κάθε κανάλι.

Η δεύτερη κίνηση, αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν. Μάλιστα, ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως με μία από αυτές, διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Ο λόγος για την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου για όσα υποστήριξε σε βάρος του.

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου. Η γυναίκα του Φιλιππίδη, υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συνευρισκόταν με την ηθοποιό.

Η δημοσίευση για την αντεπίθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Η αντεπίθεση του ζεύγους Φιλιππίδη ξεκινάει: Καταθέτουν αγωγή – μαμούθ κατά Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Προτεινόμενα