Η αποστομωτική απάντηση εστιάτορα στους τζαμπατζήδες Influencers που δεν θέλουν να πληρώνουν το φαγητό τους

by Αντώνης Βαλμάς

Επαγγελματίες influencers: Ζητάν δωρεάν φαγητό για τις υπηρεσίες τους

 Επαγγελματίες influencers: Η οικογένειά μου διατηρεί εστιατόριο. Το εστιατόριό μας βρίσκεται σε νησί. Μπορώ να πω ότι δεχόμαστε πάρα πολλά μηνύματα στο Instagram.

Δεκάδες από αυτά τα μηνύματα στο Instagram προέρχονται από influencers του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να φάνε τζάμπα στο εστιατόριό μας. Παρακάτω βρίσκεται ένα από τα μηνύματά τους, η απάντησή μας και ποιο το αποτέλεσμα.

Παράδειγμα μηνύματος που στέλνει κάποιος επαγγελματίας influencer

«Γεια σας, Ελπίζω να είστε καλά; Πρόσφατα έμαθα για το εστιατόριο σας από έναν φίλο που μου είπε ότι έχετε ωραία ελληνικά πιάτα και vegan επιλογές. Θα ήθελα να έρθω από εκεί μαζί με τον φίλο μου με αντάλλαγμα μια αναφορά στα social media. Έχω ξαναεπισκεφτεί την Ελλάδα αλλά δυσκολεύτηκα να βρω μέρη με χορτοφαγικές και vegan επιλογές. Θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό στο κοινό μου. Θα είμαι στην Κω 18-21 Ιουλίου».

Επαγγελματίες influencers: Η απάντηση εστιάτορα όταν ζήτησαν δωρεάν φαγητό

Παράδειγμα μηνύματος που δέχεται ως απάντηση κάποιος επαγγελματίας influencer

Τα τελευταία 3 χρόνια απαντάω με το παρακάτω “ευχαριστούμε πολύ, το μαγαζί έχει μια πολιτική . Κάθε instagrammer που μας επισκέπτεται τον χρεώνουμε κανονικά και προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ίσης αξίας σε κάποιον που έχει ανάγκη. «Είναι τιμή μας που διαλέξατε το εστιατόριο μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε ένα αξέχαστο δείπνο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναλάβει μια πολιτική κοινωνικής ευθύνης για τους foodies και τους influencers του Instagram.

Επαγγελματίες influencers: Η απάντηση εστιάτορα όταν ζήτησαν δωρεάν φαγητό

Για κάθε γεύμα που αγοράζει ένας influencer προσφέρουμε ένα ακόμη δωρεάν γεύμα ίσης αξίας σε κάποιον που το έχει ανάγκη (άστεγο, πρόσφυγα). Έτσι κερδίζουμε δημοσιότητα από την ανάρτηση σας και εσείς βελτιώνετε την δημόσια εικόνα σας δείχνοντας ότι προσφέρετε. Ανεβάζουμε πάντα στη σελίδα μας τους influencers που συμμετέχουν στην δράση και συνήθως δεχόμαστε εκατοντάδες θετικές ανταποκρίσεις. Πείτε μας τι σκέφτεστε, Φιλικά».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα