Η εισαγγελέας ζητά ο Πέτρος Φιλιππίδης να παραπεμφθεί σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

«Χαρακτήρας με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα»

Ως «χαρακτήρα με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα» χαρακτηρίζει τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη η εισαγγελέας, η οποία εισηγείται προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Να παραπεμφθεί σε δίκη ο Πέτρος Φιλιππίδης προτείνει προς το δικαστικό συμβούλιο η αρμόδια εισαγγελέας.

Παράλληλα, ζητεί τη συνέχιση της προσωρινής του κράτησης αφού, όπως τονίζει στην εισήγησή της είναι «αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος».

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της αποκρούει όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της αποκρούει όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη υποστηρίζοντας πως οι καταγγελίες σε βάρος του «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι οποίες, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων».

Οι περιγραφές των καταγγελλόμενων «από τις παθούσες είναι καταλυτικές και κατηγορηματικές, στηρίζονται σε συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, τα οποία καταθέτουν με λεπτομέρειες, ενώ ενισχύονται και από τις ανωτέρω μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες έχουν βαρύνουσα σημασία, δεδομένου ότι οι ως άνω μάρτυρες καταθέτουν μεταξύ άλλων για γεγονότα, για τα οποία έχουν ίδια αντίληψη και δεν μεταφέρουν μόνο αφηγήσεις των εγκαλουσών», αναφέρει στο σκεπτικό της η εισαγγελέας.

Related posts

Έρχεται νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Δυστύχημα με νεκρούς και τραυματίες – Συναγερμός στο ΕΚΑΒ

Τραγωδία με μηχανικό αεροπλάνου: Τουρμπίνα τον «ρούφηξε» και τον διαμέλησε