Η γιαγιά της Τζωρτζίνας είχε κάνει την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα επειδή έβλεπε μελανιές

by Newsroom i-diakopes.gr
Η γιαγιά της Τζωρτζίνας είχε κάνει την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα επειδή έβλεπε μελανιές

Η γιαγιά της 9χρονης Τζωρτζίνας και η καταγγελία για τις μελανιές

Ανώνυμος μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 πως είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία από την γιαγιά του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα, η γιαγιά της Τζωρτζίνας είχε κάνει την καταγγελία για μελανιές που είχε δει στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μαρτυρία, όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών, είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της ενώ σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια μάρτυρας, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και των παιδιών του με τη μητέρα του ήταν περιορισμένη, λόγω των πιέσεων που ασκούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ανώνυμη καταγγελία από την γιαγιά της Τζωρτζίνας

Δημοσιογράφος: Εσείς γνωρίζατε την οικογένεια του Μάνου… Μάρτυρας: Τη γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε πάρα πολλά. Μου έλεγε ότι είχαν δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές. Ο Μάνος ξέρω πως όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μία φορά στη μαμά του και δεν ήθελε να φύγει από τη γιαγιά του. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει. Από τότε που ήταν εννιά μηνών, η Τζωρτζίνα, από αυτά που έχουμε μάθει, η μαμά του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια τη φοβόταν. Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι. Δημοσιογράφος: Πού έβλεπε δηλαδή, μελανιές; Μάρτυρας: Στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στον Μάνο και επειδή αυτή χειραγωγούσε τον Μάνο, τον έφερνε στα μέτρα της και είχε γυρίσει εντελώς εναντίον στη μάνα και τον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα για αυτήν, για τη Ρούλα.

Η γιαγιά της Τζωρτζίνας είχε κάνει την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα επειδή έβλεπε μελανιές

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Στις αρχές του μήνα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο «Open» είχε αποκαλύψει τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία για την Τζωρτζίνα. Συγκεκριμένα, όπως είχε πει ο κ. Γιαννόπουλος, σύμφωνα με την αναφορά που έφτασε το 2014, η μητέρα της Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της. Η ανώνυμη καταγγελία, όπως είχε εξηγήσει ο κ. Γιαννόπουλος, είχε την ένδειξη «Επείγον στις 14 Αυγούστου του 2014». Στην αναφορά γινόταν λόγος «για κακοποίηση του 9 μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου και η οποία στη συνέχεια όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία». Ωστόσο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού η υπόθεση δεν προχώρησε. Σημειώνεται ακόμη, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επισκεφθεί την οικογένεια, όπου, όπως αναφέρεται δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα και στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.

Προτεινόμενα