Η Καινούργιου Aπoκάλuψε πότε γεννά – Δεν κρατιέται η παρουσιάστρια

by Ioanna Themistocleous
Η Καινούργιου Aπoκάλuψε πότε γεννά – Δεν κρατιέται η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πότε γεννάει: «Θα έρθει πολύ γρήγορα και δεύτερο μωράκι»

Την πιο γλυκιά και συγκινητική φάση της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια, με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας στο πλευρό του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, μπροστά στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σήμερα, στην εκπομπή της, δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της, ενώ κατά τη διάρκεια της στήλης των ζωδίων με τη Βάσια Μαυράκη, αποκάλυψε για πρώτη φορά και τον μήνα που αναμένεται να γεννηθεί το μωρό της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως θα γίνει μητέρα μέσα στην άνοιξη.

Με χαμόγελο και λάμψη στα μάτια, μίλησε για την ευτυχία που βιώνει και για το πόσο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Στο πλατό, οι συνεργάτες της την καταχειροκρότησαν, ενώ τα social media «πλημμύρισαν» με ευχές και αγάπη.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Και τώρα, με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στο πλευρό της, ζει το μεγαλύτερο όνειρό της.

«Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα που μας ανακοίνωσες. Θα κάνεις μία υπέροχη Ταυρίνα» ανέφερε αρχικά η αστρολόγος.

«Μπα… Για Κριό τη βλέπω. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τη βλέπω για Κριό ή οριακά» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή μας το ανακοίνωσες με ανάδρομο Ερμή, θα έρθει πολύ γρήγορα και 2ο μωράκι» συνέχισε η Βάσια Μαυράκη.

Το ζώδιο του Κριού είναι το διάστημα από 22 Μαρτίου ως 22 Απριλίου.

Θρήνος: Πέθανε η τραγουδίστρια θρύλος

Δημοσκόπηση Interview: Μακράν πρώτη η ΝΔ, πέφτει η ΕΛΑΣ και καταβαραθρώνεται η «Ελπίδα» της Καρυστιανού

Τα 4 ζώδια που θα σαρώσουν τα πάντα πριν φύγει το καλοκαίρι του 2026 – «Σερί επιτυχιών»

Σπαρακτικές στιγμές στο «Γεννηματά»: Η σύζυγος του Κόκοτα λύγισε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του – «Θέλω να…»

Τραγική ειρωνεία: Ανατριχιάζει η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Δημήτρη Κόκοτα – Δύο μέρες πριν το έμφραγμα

Προτεινόμενα