Η Μαίρη Παναγάκου ξεσπάει για την αυτοκτονία του γιου της: «Ο γιος μου είχε υποστεί φρικτό bullying, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες»

Μαίρη Παναγάκου: Το bullying και η αυτοκτονία του γιου της

Η Μαίρη Παναγάκου ξεσπάει για την αυτοκτονία του 43χρονου γιου της. Ο Αντώνης Παναγάκος αποφάσισε να αυτοκτόνησει με όπλο ενώ ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος.

Μιλώντας στο T-live, η Μαίρη Παναγάκου ξέσπασε: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Όπως υποστηρίζει η τηλεμαγείρισσα στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ο γιος της υφίστατο μπούλινγκ τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, αδερφή, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”».

Η Μαίρη Παναγάκου ξεσπάει για τον θάνατο του γιου της

«Έχω ένα τεράστιο “γιατί” απέναντι σε εκείνους που έκαναν μπούλινγκ στον γιο μου. Για την πλάκα τους, γιατί είναι απαίδευτοι, άξεστοι, κουτσομπόληδες και τεμπέληδες! Όταν κάποιος δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί, κάθεται όλη μέρα στο καφενείο και ψάχνει να βρει και να κουτσομπολέψει. Πρόπερσι, διέδωσαν ότι ο Αντώνης βρήκε ένα εκατομμύριο ευρώ σε μία εκκλησία».

Σύμφωνα με τη Μαίρη Παναγάκου, μία δικαστική απόφαση που βγήκε την περασμένη Πέμπτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ενώ η μητέρα του, σε μία από τις πολλές αναρτήσεις μετά τον θάνατο του παιδιού της, έγραψε: «Η θυσία του γιου μου για μια καλλίτερη χώρα δεν θα πάει χαμένη. Ποιοι φταίνε; Θα σας τους απαριθμήσω έναν έναν! Την Πέμπτη 9/2/23 στο τριμελές Πρωτοδικείο Γυθείου με προεδρεύοντα τον πρόεδρο πρωτοδικών (…), εισαγγελέα την (…) μια ειρηνοδίκη και μια πρωτοδίκη, αντί να καταδικάσουν τους 9 που θα σας τους απαριθμήσω σε λίγο, καταδίκασαν ξανά τον γιο μου, σε μια υπόθεση που πρωτόδικα είχε αθωωθεί, για ρευματοκλοπή σε εκκλησάκι που στην καταστροφική πυρκαγιά της 2ας Ιουλίου 2017, έδινε με μπαλαντέζα ρεύμα στο εκκλησάκι από γεννήτρια. Ο Αντώνης προσπάθησε για μια φορά να ζητήσει το δίκιο του από το δικαστήριο και να τιμωρηθούν αυτοί που 9 χρόνια τον κατηγορούν ψευδώς».

Related posts

Σχολεία: Απίστεuτη απόφαση – Μένουν εκτός οι μαθητές αν δεν υπογράψουν αuτό το χαρτί οι γονείς

Αυτοκίνητο: Τέλος το τιμόνι – Με τι θα οδηγάμε

Χλώμιασαν οι καταναλωτές: Αuτά είναι τα δıάσημα σαμποuάν που περıέχουν απαγορεuμένη και επıκίνδυνη χημıκή οuσία