Η μικρή Βιολέτα χρειάζεται τη βοήθειά και την στήριξη όλων μας

Μικρή Βιολέτα: ” Στόχος των γιατρών είναι να τα καταφέρει η δυνατή Βιολέτα να τα καταφέρει να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες της”

Αυτές τις Άγιες ημέρες είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη από βοήθεια και στήριξη για να συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή.

Στο κλίμα των γιορτών και με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια της μικρής μας Βιολέτας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόσμο που βοήθησε και στήριξε τη μικρή, που έχει διαγνωστεί με όγκο επιθετικής μορφής στον εγκέφαλο για την εξέλιξη της υγείας της.

20.09 .2021 στα πλαίσια επανελέγχου με μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου διαπιστώνεται περαιτέρω αύξηση της υποτροπής του όγκου. Νευροχειρουργικά και ογκολογικά τίθεται η ένδειξη χειρουργικής αντιμετώπισης με στόχο την ολική εξαίρεση του όγκου ώστε να ακολουθήσει μετεγχειρητική χημειοθεραπεία.

24.09.2021 Χειρουργείται και διενεργείται ολική μακροσκοπική εξαίρεση του όγκου. Ο μετεγχειρητικός έλεγχος ανέδειξε παρουσία ευμεγέθους παρεγκεφαλίδας με σχηματισμό υγραερικού επιπέδου. Μετά την αρχική παρακολούθηση άρχισε να ανέβασε η μικρή Βιολέτα, αρτηριακή πίεση και τέθηκε η ένδειξη επείγουσας τοποθέτησης εξωτερικής παροχέτευσης ΕΝΥ.

Η περιπέτεια υγείας της μικρής Βιολέτας

25.09.2021 Χειρουργείται και διενεργείται τοποθέτηση εξωτερικής παροχέτευσης ΕΝΥ. Η μικρή εμφάνισε διαρροή στο τραύμα και άνοιξε η ροή στην εξωτερική παροχέτευση, η οποία έδειξε αιμορραγία.

28.09.2021 Χειρουργείται και διενεργείται αφαίρεση του αιματώματος. Άμεσος μετεγχειρητικός έλεγχος με αξονική τομογραφία έδειξε απορρόφηση των αιμορραγικών στοιχείων. Η τετράχρονη παρουσίασε πυρετική κίνηση λόγω εμμένουσας λοίμωξης του ΕΝΥ και με βάση τα κλινικά δεδομένα τέθηκε χειρουργικής αντιμετώπισης για την αφαίρεση του εμφυτευμένου συστήματος εξωτερικής παροχέτευσης. Τοποθέτησε νέα εξωτερική παροχέτευση ΕΝΥ και δύο καθετήρες αριστερά και δεξιά μέχρι το μετώπιο μέρος. Στόχος των επόμενων ημερών είναι η αρνητικοποίηση της καλλιέργειας ΕΝΥ, ώστε να καταστεί δυνατή η εμφύτευση νέου συστήματος παροχέτευσης με παρεμβολή.

Στόχος των γιατρών είναι να τα καταφέρει η δυνατή Βιολέτα να τα καταφέρει να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες της.

Χάρη στην συμβολή του κόσμου η Βιολέτα, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στα χέρια αξιόπιστων επιστημόνων ζητάμε την στήριξη σας να συλλέξουμε το πόσο των ώστε η μικρή Βιολέτα να συνεχίσει να παλεύει και σύντομα να βγει από το νοσοκομείο, υγιής!

ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ:
Τράπεζα Πειραιώς:
Αρ. λογαριασμού 6077151519207 GR0801710770006077151519207

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ
Δικαιούχος :ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Για όσους μένουν στο εξωτερικό SWIFT-BIC είναι PIRBGRAA

Eurobank: 0026.0232.59.0200894121

IBAN GR7202602320000590200894121
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΉ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Για όσους μένουν στο εξωτερικό BIC ERBKGRAAXXX

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Μεχτερίδου Χαριτωμένη Τηλ.: 6976677551

Related posts

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Μπάνιο χωρίς παράθυρο: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο για να το κάνετε να μυρίζει πάντα φρεσκάδα

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας