«Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί»: Μεγάλη πορεία στον Πειραιά για την τραγωδία στα Τέμπη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Πλημμύρισαν οι κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά από νέους

Θλίψη επικρατεί στη χώρα την τελευταία εβδομάδα, μετά το τρομερό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη με τη μοιραία σύγκρουση δύο τρένων που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, οι περισσότεροι μάλιστα νέοι σε ηλικία.

Μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Πειραιά, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και έκαναν πορεία προς τον ΗΣΑΠ, διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Οι νέοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα όπως «Στείλε όταν φτάσεις», «Όλων των νεκρών γινόμαστε φωνή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί», «Η άνοιξη σταμάτησε στα Τέμπη», «Μας σκοτώσατε τα όνειρα», οι μαθητές, εξέφρασαν την οργή τους και απαίτησαν την τιμωρία όσων ευθύνονται «για το έγκλημα».

Να σημειωθεί πως συλλαλητήριο μαθητών, φοιτητών και καθηγητών θα πραγματοποιηθεί και την Τετάρτη 8 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε η διαμαρτυρία που έκαναν φοιτητικοί σύλλογοι στο Υπουργείο Μεταφορών τοποθετώντας 57 άδειες καρέκλες με κόκκινα γαρύφαλλα, όσοι είναι και οι νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Μεγάλη διαμαρτυρία στον Πειραιά

Related posts

Δεν θα στο πει κανείς: Γιατί πρέπει να βάζεις βενζίνη στο αυτοκίνητο μόνο τη Δευτέρα

«Πες αντίο στον μπαμπά» – Δεν το χωράει ο νους τι έκανε μητέρα στον 3χρονο γιο της και μετά έβαλε τέλоς στη ζωή τους

Κρύβονται δισεκατομμύρια εuρώ στο έδαφός της: Αuτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα