Η πρόταση που έκανε ο Λιγνάδης στο Φιλιππίδης, η άρνηση του και η άγρια κόντρα που ξέσπασε

by Τόνια Τζαφέρη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τελικά δεν πήγε πολύ καλά η γνωριμία τους στις φυλακές Τριπόλεως

Πέτρος Φιλιππίδης: Πολυαναμενόμενη ήταν η συνάντηση του Φιλιππίδη με τον Λιγνάδη, η οποία ενώ νομίζαμε ότι είχε δέσει και ετοιμαζόντουσαν μάλιστα να ανεβάσουν θεατρική παράσταση στις φυλακές… Τελικά μαθαίνουμε πως έχει ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ των δυο επαγγελματιών του θεάτρου.

Ας πάρουμε όμως λίγο τα πράγματα από την αρχή. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός είναι στον ίδιο θάλαμο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που είναι προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο.

Οι δύο άνδρες δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν παρά το γεγονός ότι είχαν μία μεγάλη πορεία στο θέατρο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο λόγος της κόντρας με το Λιγνάδη στη φυλακή

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα στήσει θεατρική παράσταση μέσα στις φυλακές. Θεατές θα είναι συγγενείς των φυλακισμένων αλλά και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Λιγνάδης επρόκειτο να προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πέτρο. Άλλωστε πρόκειται για κωμωδία, που είναι το είδος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όπως φαίνεται όμως ούτε αυτή η συνεργασία θα γίνει πραγματικότητα αφού ο Φιλιππίδης αρνήθηκε. Την ίδια ώρα οι νομικοί παραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Πολύ δύσκολη η αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν ο ηθοποιός να βγει από τη φυλακή μέχρι τη δίκη του. Πάντως ο ίδιος φέρεται να ζήτησε εφόσον παραμείνει προφυλακιστέος να συνεχίσει να βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης καθώς έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από τα σίδερα της φυλακής, με τους κορυφαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες να γίνονται από θύτες… δικαίως έως τώρα θύματα του ελληνικού #MeToo, έχοντας κοινά σημεία επαφής από το παρελθόν τους, με άλλους συναδέλφους τους να ενδέχεται να κατηγορηθούν. Δεν είναι μόνο η τωρινή τους κατάσταση, δηλαδή, που τους συνδέει, αλλά και το παρελθόν τους, με τους δύο να έχουν συνεργαστεί με πολύ γνωστό ηθοποιό, που επίσης κατηγορείται.

Οι τρεις τους βρίσκονται αντιμέτωποι, επισήμως πλέον, με επώνυμες καταγγελίες βιασμού και παρότι η κάθε υπόθεση έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, οι τρεις τους φαίνεται να συνδέονται με επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο. Γεγονός που αποδεικνύει πως η ζωή, κάποιες φορές, μπορεί να γράψει το πιο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα