Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα στο Instagram: “Διεκδικώ το δίκιο μου”

by Εύα Ζαχαριάδη

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα στο Instagram: Το πρώτο μήνυμα της 24χρονης μετά την καταγγελία για βιασμό

Η Γεωργία Μπίκα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 24χρονη εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για τον βιασμό που υπέστη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Η Γεωργία ευχαριστεί όσους την έχουν στηρίξει αυτές τις δύσκολες ώρες και σημειώνει πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός και αυτό που ζητάει είναι η δικαίωση της ψυχής και η ηρεμία για την ίδια και για κάθε γυναίκα που φοβάται.

Σημειώνεται πως σήμερα υπήρξαν νέες εξελίξεις στην υπόθεση, σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίος φαίνεται να έχει βρεθεί σημαντική ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της 24χρονης.

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και “αγκαλιάς” από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Η Γεωργία Μπίκα έκανε την πρώτη ανάρτηση της στο Instagram – « Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία »

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσετε».

Η πρώτη ανάρτηση της Γεωργίας Μπίκα στο Instagram: “Διεκδικώ το δίκιο μου”

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν