Η συγκινητική ανακοίνωση της Έρρικας Πρεζεράκου για την κηδεία της 7χρονης Αναστασίας

by Τόνια Τζαφέρη
Η συγκινητική ανακοίνωση της Έρρικας Πρεζεράκου για την κηδεία της 7χρονης Αναστασίας

Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανακοίνωση της για την κηδεία της 7χρονης ανιψιάς της

Έρρικα Πρεζεράκου: Από την ημέρα πιο έγινε γνωστή η είδηση του θανάτους της, ολόκληρη η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος. Μιας και η ιστορία της είχε αγγίξει και συγκινήσει όσο λίγες. Δυστυχώς η μικρή Αναστασία, μετά από τόση ταλαιπωρία και στεναχώρια δεν τα κατάφερε. Έπασχε από τις πιο επιθετικές μορφές καρκίνου, όπου 9 μόλις παιδιά έχουν καταφέρει να νικήσουν.

Η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου έκανε ανακοίνωση για την κηδεία της που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, η οικογένεια της έκανε έκκληση, αντί στεφάνων να της φτιάξουν ένα κήπο που ο καθένας να της έχει προσφέρει ένα λουλούδι ή δεντράκι που θα ριζώσει. Ενώ, νωρίτερα διέψευσε την είδηση που είχε κυκλοφορήσει μετά το θάνατο της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την κηδεία της ανιψιάς της

Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστάσιος μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής. Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι. Νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κήπο. Που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί. Και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρις .

Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας». Στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της . Να σας έχει ο Θεός καλά.

Σπαράζει ξανά η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, δηλαδή η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό πως η 7χρονη Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου νικήθηκε από το καρκίνο.

Oλόκληρη η ελληνική showbiz – και όχι μόνο – πενθεί. Οι αναρτήσεις που έγιναν είναι σπαρακτικές αλλά αυτή που είναι πραγματική γροθιά στο στομάχι είναι η νέα της μητέρας της που έγινε πριν λίγες ώρες…

Η ανάρτηση της μητέρα της:

“Ποιο ριζικό με στοίχιωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι ανθρώποι , νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδραχτι…

Θα μείνει αιώνια ξαπλωτη μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραιδουλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια. Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου.

Καλό ταξίδι αστέρι μου..

Σε αγαπάμε πολυ.”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Προτεινόμενα