Ιατροδικαστής Λέων: «Η Ίριδα όχι μόνο έχει δώσει τη χαριστική βολή, αλλά δείχνει και τους δράστες»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ιατροδικαστής Λέων: Νέα ευρήματα για την υπόθεση της Πάτρας – Η Ίριδα έδειξε τους δράστες

Για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών μίλησε ο Ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και τόνισε πως η Ίριδα θα δώσει την χαριστική βολή. Επιπλέον ξέσπασε κατά της κ. Μητσέλου για τις δηλώσεις της.

«Η Ίριδα όχι μόνο έχει δώσει τη χαριστική βολή, αλλά δείχνει και τους δράστες»

Στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων κάνοντας λόγο για λάθη και αστοχίες τονίζοντας παράλληλα ότι η Ιριδα δείχνει τους δράστες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λέων κανένας από τους συναδέλφους του που χειρίστηκαν την υπόθεση είχε δόλο: «Το μεγάλο λάθος, και ιδιαίτερα προς τα μέσα ενημέρωσης, ήταν ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε εδώ, να έχουμε δημόσιες δηλώσεις ατόμων που χειρίζονται την υπόθεση χωρίς πριν να μελετήσουν ξανά τα περιστατικά τους. Λυπάμαι για την κ. Μητσέλου», δήλωσε για την παθολογοανατόμο της Ίριδας. «Θεωρώ ότι έκανε μία άψογη ιστολογική εξέταση, κατέγραψε ευρήματα με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την καρδιά και η ίδια στάθηκε σε αυτό το ερώτημα. Η ίδια έκανε συνεχόμενα δηλώσεις, όπως και άλλοι πραγματογνώμονες».

Ιατροδικαστής Λέων: «Η Ίριδα όχι μόνο έχει δώσει τη χαριστική βολή, αλλά δείχνει και τους δράστες»

Ο Ιατροδικαστής Λέων τονίζει πως η Ίριδα θα δείξει τους δράστες

«Έχω πει ότι η Τζωρτζίνα μας άνοιξε τον δρόμο. Η Ίριδα όχι μόνο έχει δώσει τη χαριστική βολή για το είδος του θανάτου, ότι είναι δηλαδή εγκληματική ενέργεια, αλλά νομίζω ότι δείχνει και τους δράστες. Νομίζω όλα τα στοιχεία θα αναδείξουν και το πως πέθανε αυτό το βρέφος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπόλαιους δήλωσε τους χαρακτηρισμούς «εκδορούλες» που έχουν ακουστεί κατά διαστήματα, υπογραμμίζοντας πως οι ιατροδικαστές θα πρέπει να μελετούν τις όποιες βλάβες μαζί με τα άλλα ευρήματα.

«Έχω φτάσει στα όριά μου όταν ακούω επιπόλαιους χαρακτηρισμούς, ακόμα και από τους ίδιους τους πραγματογνώμονες ακόμα και ένα μήνα μετά από αυτή την ιστορία. Η ιατροδικαστική επιστήμη πρέπει να μελετά. Δεν είναι εκδορούλες, είναι μία βλάβη που για εμάς θα πρέπει να μελετηθεί ορθά μαζί με τα υπόλοιπα ευρήματα και να βγάζουμε συμπεράσματα», δήλωσε.

https://www.megatv.com/embed/?p=646528

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo