Ιερέας Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλεί ιερέας που υποστηρίζει ότι ο σεισμός στη Σάμο ήταν «θεϊκή παρέμβαση ή τιμωρία»

Ιερέας Θεσσαλονίκη: Δείτε το απίστευτο παραλήρημα του ιερέα εν ώρα θείας λειτουργίας

Ιερέας Θεσσαλονίκη: Κι εκεί που όλοι αναρωτιόμαστε τι άλλο μένει να συμβεί ή να ακούσουμε μέσα στο 2020. Έρχεται ιερέας από τη Θεσσαλονίκη να μας εκπλήξει. Σε απίστευτο παραλήρημά του, ο εν λόγω ιερέας την ώρα θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο θλιβερό περιστατικό του σεισμού στη Σάμο που στοίχησε τη ζωή σε δύο ανήλικα παιδιά.

Πρόκειται για τον πάτερ Αντώνιο. Ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο σεισμός που έπληξε τη Σάμο ήταν αποτέλεσμα «θεϊκής παρέμβασης ή τιμωρίας». Για τον ίδιο βέβαια, δεν έχουμε να κάνουμε με κορονοϊό αλλά με «διαβολοϊό».

Ιερέας Θεσσαλονίκη: Κύρηγμα για το σεισμό στη Σάμο και τον κορονοϊό

Δείτε αναλυτικά το απίστευτο παραλήρημα του ιερέα σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης σχετικά με το σεισμό στη Σάμο και τον κορονοϊό

Μεταξύ άλλων ο πάτερ Αντώνιος ανέφερε ότι «χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τον κοροναϊό για να μπει η εκκλησία στο περιθώριο». Σύμφωνα με τον ίδιο βέβαια, ο κορονοϊός είναι «διαβολοϊός».

Ενώ αναφερόμενος στο σεισμό στη Σάμο, είπε «Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή… και είδατε τι έγινε τώρα με τους σεισμούς. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε».

Ακόμα, σε άλλο σημείο του κηρύγματός του, ο πατέρας Αντώνιος,αναφέρθηκε και στο κλείσιμο της εστίασης «Κλείσανε την εστίαση επειδή ζητήσαμε να ενταχθούν οι εκκλησίες στην εστίαση. Δεν έχουμε κόλλυβα εμείς εδώ; Πώς θα τα φάμε;».

Εκτός αυτών, εναντιώθηκε επίσης στη χρήση των μασκών, στα μοριακά τεστ και στο ίδιο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα