ΗΠΑ αεροπορικές: Πτώση τιμών στα εισιτήρια για Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά

by Αντώνης Βαλμάς

ΗΠΑ αεροπορικές: Ρίχνουν κατακόρυφα τις τιμές στα εισιτήρια για Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα

ΗΠΑ αεροπορικές: Οι αεροπορικές εταιρείες στις ΗΠΑ αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές στα εισιτήρια. Οι εταιρίες ευελπιστούν με αυτή τη κίνηση να προσελκύσουν ταξιδιώτες, σε μία περίοδο διακοπών που παραδοσιακά είχε κίνηση.

Οι αεροπορικές εταιρίες ελπίζουν με τα φθηνότερα εισιτήρια για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, ότι θα προσελκύσουν και θα δελεάσουν τους ταξιδιώτες.

Όπως αναφέρει η Kayak, οι πτήσεις στο εσωτερικό για την περίοδο των διακοπών Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά έχουν περίπου 16% πιο φθηνές τιμές από ότι κυμαίνονταν κατά την ίδια περίοδο πέρυσι.

ΗΠΑ αεροπορικές: Πέφτουν κατακόρυφα οι τιμές στα εισιτήρια

Η αντίδραση των καταναλωτών στις ΗΠΑ στη προσπάθεια των αεροπορικών εταιριών

Υπάρχει μεγάλη γκάμα από φθηνότερες προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια. Παράλληλα έχει προστεθεί και ευελιξία των αεροπορικών εταιρειών φέτος. Δυστυχώς όμως τα στοιχεία της Kayak αποκαλύπτουν ότι το ενδιαφέρον των καταναλωτών για να ταξιδέψουν αυτόν τον χειμώνα συνεχίζει να μειώνεται δραστικά.

  • Οι αναζητήσεις πτήσεων εσωτερικού μειώθηκαν κατά 81%.
  • Οι αναζητήσεις ξενοδοχείων μειώθηκαν κατά 74%, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2019.

Η Kayak στη πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε σε 1.116 Αμερικανούς ανέφερε ότι το 45% δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα ταξιδιωτικά του σχέδια για τη εορταστική περίοδο που μας έρχεται.

Σαφής αιτία για την ατμόσφαιρα αβεβαιότητας αποτελεί ο Covid-19. Η πανδημία έχει ως αποτέλεσμα την απροθυμία των καταναλωτών να δεσμευτούν σε σχέδια πολύ πιο μπροστά από το χρόνο. Καθώς οι συνθήκες λόγω πανδημίας μεταβάλλονται συνέχεια.

Η τάση που επικρατεί στις ΗΠΑ και στο χώρο των αεροπορικών εταιριών

Σύμφωνα με τα δεδομένα, μας επιβεβαιώνουν ότι επικρατεί η τάση του ταξιδιού της τελευταίας στιγμής.

Οι αναζητήσεις για ξενοδοχεία εντός δύο ημερών από το ταξίδι έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο από 28% το 2019 σε 36% φέτος.

Παρόμοια, οι αναζητήσεις για πτήσεις. Οι πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την αναχώρηση αυξήθηκαν από 29% το 2019 σε 41% το 2020.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα