Ήπειρος: Καταγγελία γονέα για άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου του από συμμαθητή του – Καταρρέει ο μικρός από εγκεφαλική βλάβη

by Εύα Ζαχαριάδη

Ήπειρος: Σοβαρή καταγγελία για άγριο περιστατικό με 14χρονο

Σοβαρή καταγγελία έγινε για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού σε 14χρονο μαθητή. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 14χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και είπε πως «την Παρασκευή το μεσημέρι την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από ένα συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές τη μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά.

Μετά την γροθιά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο Άρτας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ήπειρος: Καταγγελία γονέα για άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου του από συμμαθητή του – Καταρρέει ο μικρός από εγκεφαλική βλάβη

Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό στην Ήπειρο

Παράλληλα, ο πατέρας του 14χρονου μαθητή κατήγγειλε ότι «όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε. Φανταστείτε ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν». Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν