Ηράκλειο θλίψη: Άτυχος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και σκοτώθηκε

by i-diakopes.gr

Ηράκλειο θλίψη: Το νεκρό εντόπισε άνδρας που πήγαινε στις ελιές

Ηράκλειο θλίψη: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Σύλλα Ηρακλείου. Ένας άτυχος άνδρας σκοτώθηκε, αφού καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Άγιος Σύλλας νωρίς το πρωί σήμερα. Ο άνδρας ήταν ηλικίας 60 έως 65 ετών και καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας μετέβη στο χωράφι του, με ένα τρακτέρ που διέθετε. Ήθελε να κλαδέψει τις ελιές του ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες έως αυτή τη στιγμή αιτίες, το τρακτέρ του πιθανολογείται ότι γλίστρησε στο χωράφιμε αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να καταπλακώσει τον άτυχο άνδρα. Μάλιστα το χωράφι έχει ανηφορική κλίση.

Ηράκλειο θλίψη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και πέθανε

Το νεκρό άνδρα του οποίου η είδηση θανάτου προκάλεσε θλίψη στην περιοχή του Ηρακλείου, εντόπισε ένας άνδρας που μετέβαινε στο χωράφι του

Τον άνδρα εντόπισε κάτοικος της περιοχής, που μετέβη κι εκείνος για αγροτικές εργασίες στο χωράφι του. Σε κάτασταση σοκ ο κάτοικος κάλεσε τις αστυνομικές αρχές που μετέβησα στο σημείο, ωστόσο ήταν μάλλον ήδη αργά. Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη σε όλο το χωριό μιας και επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα