Ήρωας αστυνομικός: Έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Ήρωας αστυνομικός: Έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Ήρωας αστυνομικός: Σώθηκε το δίχρονο κορίτσι, χάρη στον Αλεξανδρουπολίτη αστυνομικό

Ήρωας αστυνομικός: Γεώργιος Σίσκος, ονομάζεται ο αστυνομικός στην Αλεξανδρούπολη, που έγινε ο ήρωας ενός κοριτσιού δύο ετών, που έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου. 38χρονος Αλεξανδρουπολίτης αστυνομικός έσωσε το μικρό κορίτσι και κατάφερε να δείξει την ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά των Ελλήνων Αστυνομικών.

Πριν λίγες ημέρες, στις 14 Ιουλίου 2021, όλη η Αλεξανδρούπολη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την είδηση με το δίχρονο κοριτσάκι. Το παιδί έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη. Στο να σωθεί το μικρό αγγελούδι, συνέβαλε η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση του αστυνομικού, Γεώργιου Σίσκου. Ο αστυνομικός από σύμπτωση βρέθηκε στο σημείο της πτώσης λίγα μόλις δευτερόλεπτα, αφού συνέβη το περιστατικό. Ο κ. Σίσκος που μετρά 18 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, συνομίλησε με το e-evros.gr.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που δηλώνει ακόμα συγκλονισμένος, περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητο του, κάτω από την οδό Μαρκοπούλου 7Α. Τότε είδε το παιδάκι πεσμένο ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα οχήματα να τρέμει και να μην μπορεί ούτε να κλάψει.

Ήρωας αστυνομικός: Έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι μετά από πτώση από μπαλκόνι

Αστυνομικός: Τα λόγια για την ηρωική πράξη του

«Αμέσως τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ, άρχισα να φωνάζω βοήθεια, ενώ την μητέρα την ειδοποιήσαμε λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο. Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα κενό όταν αντικρύζεις ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση.»

Σαφώς, ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του που τελικά το μικρό παιδί χαίρει άκρας υγείας και συνέβαλε σε αυτό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα