Ήρωας οδηγός στην Κίνα: Έσωσε μητέρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί της

Ήρωας οδηγός στην Κίνα: Έσωσε μητέρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί της

Ήρωας οδηγός: Έσωσε μητέρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί της

Οδηγός λεωφορείου στην Κίνα, έσωσε μια γυναίκα που προσπάθησε να πηδήξει από μια γέφυρα ενώ κρατούσε αγκαλιά τον γιο της, σε μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο οδηγός κινούνταν με το λεωφορείο κατά μήκος ενός δρόμου στην Γκουανγκτζού, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, όταν ξαφνικά παρατήρησε μία γυναίκα να συμπεριφέρεται παράξενα στην άκρη του δρόμου.

Το τραγικό βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου δείχνει τη γυναίκα να κρατά τον γιο της από το χέρι και να περπατά στην άκρη του δρόμου, όταν σε μια στιγμή, τον παίρνει αγκαλιά και μαζί με το παιδί προσπαθεί να πηδήξει από τη γέφυρα στον ποταμό Ζουτζιάνγκ.

Ο οδηγός, που ονομάζεται Ζανγκ, μόλις αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, αντιδρώντας αστραπιαία, σταμάτησε το λεωφορείο και πετάχτηκε από τη θέση του.

Κατάφερε να σταματήσει τη γυναίκα την ώρα που σκαρφάλωνε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της γέφυρας και ετοιμαζόταν να πηδήξει μαζί με το παιδί.

«Δεν σκέφτηκα πολύ και έδρασα αντανακλαστικά εκείνη τη στιγμή. Όταν είδα το βίντεο, είδα ότι κινήθηκα πολύ γρήγορα», ανέφερε ο Ζανγκ. Οι αναστατωμένοι επιβάτες βοήθησαν να ανεβάσουν το αγόρι και τη μητέρα του στο λεωφορείο.

«Η γυναίκα ήταν πολύ αναστατωμένη και το παιδί επίσης φοβισμένο και άρχισε να κλαίει. Χρησιμοποίησα έναν απαλό τόνο για να τους ηρεμήσω και να τους πω να μην φοβούνται», πρόσθεσε ο άνδρας.

Ο οδηγός του λεωφορείου επικοινώνησε με την αστυνομία για να παραδώσει τη μητέρα και τον γιο και να απαντήσει σε ερωτήσεις για την έρευνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί και η μητέρα είναι πλέον ασφαλείς και η γυναίκα ελέγχεται από γιατρούς, σύμφωνα με το Xinhua.

Ήρωας οδηγός στην Κίνα: Έσωσε μητέρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί της

Το συγκλονιστικό βίντεο με τη επέμβαση του ήρωα οδηγού

Προτεινόμενα