«Ήσουν μόνο 29»: Ηθοποιός του «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς» αποχαιρέτισε τον ανιψιό του που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Τραγωδία Τέμπη: Ανάμεσα στα θύματα και ο 29χρονος Δημήτρης

Πολλές οικογένειες μετράνε τις πληγές τους μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Η μαύρη λίστα των θυμάτων δεν έχει τέλος και η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της.

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα μέχρι αυτή τη στιγμή ενώ για νοσηλεία παραμένουν 38 επιβάτες, 31 σε απλές κλίνες και 7 σε ΜΕΘ.

Οι συγγενείς των θυμάτων και των αγνοουμένων περνούν διαρκώς τις πύλες των νοσοκομείων προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Ένας από τους ανθρώπους που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Δημήτρης Σταυρακούδης, ο ανιψιός του γνωστού ηθοποιού Νίκου Σταυρακούδη που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός και σεναριογράφος στην τηλεοπτική επιτυχία «Σ’ αγαπώ Μ’ αγαπάς» αλλά και το «Σε ξένα χέρια» πρόσφατα.

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη που χάθηκε στα Τέμπη

Ο ηθοποιός αποχαιρέτισε τον ανιψιό του με μία σπαρακτική και ανατριχιαστική ανάρτηση που συνόδευε μία φωτογραφία του αδικοχαμένου νέου.

«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια Δημήτρη. Ήσουν μόνο 29. Είχες μόνο ζωή και όνειρα. Καλό σου “ταξίδι” ανιψιέ», έγραψε ο ηθοποιός για τον άδικο χαμό του ανιψιού του.

Related posts

ΟΠΕΚΑ: Με κλήρωση 700 και 1.000 ευρώ σε μητέρες – Ξεκινούν στα ΚΕΠ οι αιτήσεις

Δεν θα δουλέψει ποτέ ξανά στη ζωή του: Να ο υπερτυχερός που μόλις κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο Τζόκερ

Κι όμως, υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που έχει ακόμη το τυλιχτό 2,50 ευρώ και είναι πεντανόστιμο