«Ήταν μεγαλόσωμος αλλά δεν φοβήθηκα, δεν ήξερε με ποιον τα έβαλε»: Η 20χρονη που έβγαλε νοκ – αουτ το ληστή

by Τόνια Τζαφέρη

20χρονη: Βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ληστή και τον ακινητοποίησε

Είναι συνήθως σκηνές που συναντάμε μόνο σε ταινίες, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι πραγματικότητα… με την 20χρονη απλό το Ηράκλειο Κρήτης να πρωταγωνιστεί και να προστατεύει τόσο τον ίδιο της τον εαυτό όσο και την φίλη της όταν ένας ληστής τους επιτέθηκε.

Οι δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες, έκαναν τη βόλτα τους, όταν ένας ληστής, νεαρής σχετικά ηλικίας επιτέθηκε στην μία από αυτές για να της κλέψει την τσάντα. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το πως έσωσε τη φίλη της από ληστή. Tο περιστατικό έγινε στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά. Η τελευταία κοπέλα πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άντρα, τον ακινητοποίησε, αφού προηγήθηκε άγρια συμπλοκή και τον άφησε αναίσθητο.

«Ήταν μεγαλόσωμος αλλά δεν φοβήθηκα, δεν ήξερε με ποιον τα έβαλε»: Η 20χρονη που έβγαλε νοκ – αουτ το ληστή

Άμεσα έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη. Συνέπεια της συμπλοκής, ο τραυματισμός της κοπέλας στη μύτη που, ευτυχώς, δεν ήταν πολύ σοβαρός.

Η 20χρονη αθλήτρια, Δήμητρα Σακαδάκη, μίλησε ζωντανά στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» περιγράφοντας τί συνέβη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της 20χρονης για το περιστατικό στην Κρήτη

«Πήγαινα για καφέ με τη φίλη μου και όπως περπατούσαμε χτύπησε το κινητό της φίλης μου και πήγε να μιλήσει πιο μπροστά. Ξαφνικά την πλησίασε κάποιος να της πάρει την τσάντα και να τη χτυπάει. Ξαφνικά μου βγήκε το αίσθημα της προστασίας και άρχισα να τον βαράω, ενώ και ο ίδιος με χτύπησε. Δε φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή καθόλου. Ήταν ένας μεγαλόσωμος άντρας και αμέσως συνελήφθη. Έχω κάνει kick boxing και τώρα κάνω πυγμαχία, το άθλημα μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και δε φοβάμαι», δήλωσε η 20χρονη, με εμφανή τα σημάδια από τις γροθιές του ληστή στο πρόσωπό της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo