Καφές από «χρυσό» τους ανεμβολίαστους: Θα τον πληρώνουν από 20 μέχρι 60 ευρώ παραπάνω

Καφές από «χρυσό» τους ανεμβολίαστους: Θα τον πληρώνουν από 20 μέχρι 60 ευρώ παραπάνω

Καφές για ανεμβολίαστους: Θα τον πληρώνουν 60 έως 80 ευρώ παραπάνω

Καφές για ανεμβολίαστους: Σκληρά θα είναι τα μέτρα στην εστίαση, για τους ανεμβολίαστους του covid-19.

Αυτό λόγω των νέων μέτρων που τίθενται σε ισχύ. Θα επιτάσσεται πριν την είσοδό τους στην καφετέρια η διενέργεια μοριακού ή rapid test που κοστίζει 60 ευρώ και 20 ευρώ αντίστοιχα.

Δηλαδή, ο καθένας που δεν έχει κάνει το εμβόλιο θα καταβάλλει αντί για παράδειγμα 3,5 ευρώ, 23,5 ή 63,5. Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μία τέτοια περίσταση. Μάλιστα, αν κάποιος θελήσει να βγει για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα που δεν θα καλύπτεται από τη χρονική διάρκεια του τεστ, θα πρέπει να το επαναλαμβάνει. Φυσικά, με ό,τι συνεπάγεται σε κόστος.

Σύμφωνα με το Mega, υπέρ του εμβολιασμού είναι αρκετοί νέοι 18 έως 24 ετών, που λένε πως θα κάνουν το εμβόλιο, όχι για το voucher των 150 ευρώ, αλλά για να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καφές από «χρυσό» τους ανεμβολίαστους: Θα τον πληρώνουν από 20 μέχρι 60 ευρώ παραπάνω

Ανεμβολίαστοι: ψ για τον καφέ τους

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης αναφέρουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Μάλιστα δεν ξεχνούν να υπενθυμίζουν το λουκέτο που επιβλήθηκε στα δύο lockdown.

Ακριβότερες θα είναι και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό για τους ανεμβολίαστους, αφού και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται rapid ή μοριακό τεστ. Μια οικογένεια πχ, όπου κανείς δεν έχει κάνει το εμβόλιο, θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Δε θα πληρώσουν το μάρμαρο οι εμβολιασμένοι. Η χώρα δε θα ξανακλείσει για να προστατευτούν οι λίγοι ανεμβολίαστοι» ξεκαθαρίζει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.

Τα αμιγώς και τα μικτά καταστήματα εστίασης, θα μπουν στη ζωή μας από τις 15 Ιουλίου.

Προτεινόμενα