Κακοκαιρία «Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής – Δεν μετακινούνται λεωφορεία και ηλεκτρικός

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι νεοτέρας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των λεωφορείων και του ηλεκτρικού

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Δεν πραγματοποιούν δρομολόγια σήμερα ο ηλεκτρικός και τα λεωφορεία. Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους από τη σφοδρή χιονόπτωση είναι πολλά. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του ΟΑΣΑ έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλα τα λεωφορεία που βρίσκονταν στους δρόμους, πίσω στα αμαξοστάσια. Αυτό έγινε λίγο πριν τις 7 το πρωί και έκτοτε δεν έχουν κυκλοφορήσει πάλι λεωφορεία στην Αττική.

Τα λεωφορεία αποσύρονται λοιπόν μέχρι νεοτέρας, ενώ οι πολίτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό 11185 για την ενημέρωσή τους.

Επίσης, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια και στη γραμμή 1 του Ηλεκτρικού. Στο μετρό, τα δρομολόγια εκτελούνται μέχρι και το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Από εκεί οι επιβάτες προς αεροδρόμιο μεταβιβάζονται σε συρμούς. Επίσης, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του τραμ στο τμήμα από τη στάση Λεωφόρος Βουλιαγμένης έως το Σύνταγμα.

Εκτός από προβλήματα στις μετακινήσεις, η έλευση της κακοκαιρίας «Μήδεια» έχει δημιουργήσει επίσης διακοπές ρεύματος

Πολλά είναι τα σπίτια στα βόρεια προάστια που αντιμετωπίζουν θέματα με διακοπές στο ρεύμα. Πρόκειται για περιοχές όπως Δροσιά, Εκάλη, Νέα Ιωνία, Νέα Ερυθραία, Μαρούσι και Βάρη.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να επιλύσουν τα ζητήματα, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μένουν χωρίς ρεύμα οι άνθρωποι υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια» αναβάλλονται ακόμα όλοι οι εμβολιασμοί σήμερα σε Αττική και Εύβοια

Οι εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα αναβάλλονται σε Αττική και Εύβοια. Οι συνθήκες στην Αττική είναι ιδιαίτερα δυσχερείς. Οπότε δεν θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού θα ενημερωθούν σχετικά για τον επαναπρογραμματισμό τους.

Related posts

Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα πριν την αναχώρηση του Blue Star Naxos από το λιμάνι του Πειραιά

Πανıκός στον αέρα – Αναγκαστıκή προσγείωση αεροπλάνου στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Ηράκλειο το επίκεντρο