Κάνει το επόμενο βήμα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η μεγάλη απόφαση μετά τη δικαστική απόφαση, στο πλευρό του η σύζυγός του

by Εύα Ζαχαριάδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα αλλάζει όλα μετά την απόφαση

Στη τελική ευθεία έφτασε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις ποινές που αποδίδονται στον κατηγορούμενο να έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος πρόκειται να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του ενώ σκοπεύει να συνεχίσει τη δικαστική μάχη.

Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών. 

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή έφεση που άσκησε. Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι το εφετείο.

Κάνει το επόμενο βήμα ο Πέτρος Φιλιππίδης: Η μεγάλη απόφαση μετά τη δικαστική απόφαση, στο πλευρό του η σύζυγός του

Η απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και της δημοσιογράφου, Γιώτας Κηπουρού, στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται μέχρι σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου με την οποία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πίσω την πολυτελή μεζονέτα τους στο παλαιό Ψυχικό.

Μάλιστα κατάφεραν να την πουλήσουν έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού, με το οποίο ξεπληρώθηκαν τα χρέη που υπήρχαν σε εφορία και τράπεζα.

Όσο για το θέατρο και την τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει χώρος για αυτόν. Σήμερα ο ίδιος, παρόλο που νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου στο σκέλος που αφορά την αθώωση του δηλώνει μέσω των συνηγόρων του πως θα συνεχίσει τη μάχη και σε δεύτερο βαθμό προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo