Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Εκχιονιστικό διαλύει περισσότερα από 40 αυτοκίνητα στο πέρασμά του

by Τόνια Τζαφέρη

Εκχιονιστικό: Ξέφυγε και διέλυσε πάνω από 40 αυτοκίνητα

Με μια χιονιού εδώ στην Ελλάδα, συνέβησαν όσα συνέβησαν καθώς κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος, ούτε υπήρχε κάποιο σχέδιο για τέτοιες καταστάσεις και δυστυχώς την πλήρωσαν αθώοι πολίτες. Και στο εξωτερικό όμως, που τα χιόνια είναι καθημερινό φαινόμενο… τα προβλήματα δεν λείπουν.

Σαρωτικό ήταν στο πέρασμά του ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε περισσότερα από 40 αυτοκίνητα τα οποίο βρέθηκαν στο πέρασμα του.

Η συμβολή των εκχιονιστικών μηχανημάτων όταν το χιόνι και ο πάγος καλύψει το οδόστρωμα είναι καθοριστική καθώς επί της ουσίας δεν υπάρχει άλλος δόκιμος τρόπος ώστε να διατηρηθεί ένας δρόμος ανοιχτός.

Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Εκχιονιστικό διαλύει περισσότερα από 40 αυτοκίνητα στο πέρασμά του

Κι αν στη χώρα μας, οι έντονες χιονοπτώσεις ειδικά στα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα, σπανίζουν δεν ισχύει το ίδιο και για τις Η.Π.Α., οι βόρειες πολιτείες των οποίων συχνά-πυκνά πλήττονται από φαινόμενα που απαιτούν τον εκχιονισμό των δρόμων.

Το απίστευτο περιστατικό με εκχιονιστικό στις ΗΠΑ

Αυτό συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες, μόνο που η διαδικασία δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς, όταν ο οδηγός ενός εκχιονιστικού ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα στέλνοντας τεράστιες ποσότητες χιονιού και πάγου στα οχήματα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ατυχήματα ή στην καλύτερη περίπτωση σοβαρές ζημιές σε περισσότερα από 40 οχήματα τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωπα με τους τεράστιους όγκους χιονιού και πάγου.

Κάνει το γύρο του διαδικτύου: Εκχιονιστικό διαλύει περισσότερα από 40 αυτοκίνητα στο πέρασμά του

Μάλιστα από την… τρελή πορεία του εκχιονιστικού σημειώθηκαν και 12 τραυματισμοί, χωρίς κανέναν από αυτούς να θεωρείται σοβαρός.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 και τα video ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μαρτυρά την εγκληματική συμπεριφορά του χειριστή του εκχιονιστικού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν