«Κάνω εμετό στη μούρη σας»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου

«Κάνω εμετό στη μούρη σας»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου

Γρηγόρης Πετράκος: «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Χαμό και ποίκιλα σχόλια έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του αρνητή Γρηγόρη Πετράκου, ότι θα τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας μόνο για εμβολιασμένους. Σε νέο του βίντεο στο Facebook ξεσπάει εναντίον όλων τα καναλιών που επικρίνουν το γεγονός ότι θέλει να εργαστεί σε Covid-free μαγαζί.

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο; Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου -εντός εισαγωγικών- μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δε ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι», δήλωσε.

«Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δε φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;», συμπλήρωσε στο βίντεό του ο Γρηγόρης Πετράκης.

«Κάνω εμετό στη μούρη σας»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου

Δείτε το ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου

Προτεινόμενα