Καρδίτσα αποκάλυψη: Βρέθηκε η σoρός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο

by Newsroom i-diakopes.gr
Καρδίτσα αποκάλυψη: Βρέθηκε η σoρός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο

Καρδίτσα αποκάλυψη: Στην 43χρονη φαρμακοποιό που θεωρούταν αγνοούμενη ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη περιοχή Μαγουλίτσα

Καρδίτσα αποκάλυψη: Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα, βρέθηκε ανθρώπινο μέλος που ανήκει σε γυναίκα. Το μέλος εντοπίστηκε κάτω από φερτά υλικά και λάσπες στον Πάμισο ποταμό και συγκεκριμένα κοντά στη γέφυρα Μαγουλίτσας.

Το πτώμα ταυτοποιήθηκε με τη 43χρονη φαρμακοποιό που θεωρείτο αγνοούμενη από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο «Ιανός» έκανε το πέρασμα του από την περιοχή της Θεσσαλίας. Το μέλος του σώματος εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου Καρδίτσας. Το πτώμα εντοπίστηκε από εκπαιδευμένο σκύλος της ΕΜΑΚ. Βρισκόταν μέσα στη λάσπη στις όχθες του ποταμού Πάμισου. Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της 43χρονης στον Πάμισο ποταμό.

Καρδίτσα αποκάλυψη: Βρέθηκε η σoρός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείτο

Εντοπίστηκε το πτώμα της αγνοούμενης φαρμακοποιού από τη Καρδίτσα

Σύμφωνα με τα δεδομένα από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως οι οικείοι της δεν έχουν κάνει καμία αναγνώριση. Επομένως η ταυτοποίηση έγινε από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες. Το πτώμα φαίνεται ότι ανήκει στην φαρμακοποιό που αγνοούταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Αξίζει να επισημανθεί ότι -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open TV- είχαν προηγηθεί έρευνες στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα αλλά δεν είχε εντοπιστεί κάτι. Τραγικό επίλογο αποτελεί η ταυτοποίηση της σωρού της 43χρονης φαρμακοποιού. Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η οικογένεια της που την αναζητούσε όλο αυτό το διάστημα.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα