Καρολάιν ψυχολόγος: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η ατάκα της που φωτίζει το μυστήριο

by Αντώνης Βαλμάς

Καρολάιν ψυχολόγος: Έδωσε την κατάθεσή της

Καρολάιν ψυχολόγος: Όσο οι μέρες περνούν τόσο μεγαλώνει το πέπλο μυστηρίου στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καθώς οι αξιωματικοί του τμήματος των ανθρωποκτονιών τηρούν σιγή ιχθύος.

Κι ενώ η αγωνία για την εξιχνίαση της υπόθεσης κορυφώνεται μια νέα εξέλιξη δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση. Η ψυχολόγος της Καρολάιν, η κατάθεση της οποίας τόσο πολύ σχολιάστηκε και έγινε η αφορμή για να γεννηθούν διάφορα σενάρια από επίδοξους Σέρλοκ Χολμς, σπάει τη σιωπή της και τοποθετείται για πρώτη φορά. 

Καρολάιν ψυχολόγος: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η ατάκα της

Η ατάκα της ψυχολόγου της Καρολάιν που βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Με μια δήλωση της στο «Πρώτο Θέμα» η ψυχολόγος λύνει το μυστήριο της κατάθεσης και βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, με ενοχλούν τα σενάρια» δηλώνει στην εφημερίδα. Η κ. Ελένη Μυλωνοπούλου, η ψυχολόγος της Καρολάιν αποκαλύπτει την τέλεια σχέση που είχαν οι δυο νέοι και σημειώνει:

Καρολάιν ψυχολόγος: Στη δημοσιότητα για πρώτη φορά η ατάκα της

«Η Καρολάιν ήταν ένα κοριτσάκι έξω καρδιά και ο Μπάμπης της παρείχε τα πάντα». Οι δηλώσεις της κ. Μυλωνοπούλου βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και δίνουν την πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης με συνεχείς ανατροπές. 

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα