Κάρπαθος: Παρέα εγκλωβίστηκε στα χιόνια, απεγκλωβίστηκε και μετά έφαγε πρόστιμα!

Κάρπαθος: Παρέα πέντε ατόμων είχε πάει να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο στο οροπέδιο «Λάστος»

Κάρπαθος: Δυσάρεστη κατάληξη είχε η βόλτα μίας παρέας πέντε ατόμων στο οροπέδιο «Λάστος» στην Κάρπαθο. Η παρέα αποφάσισε να πάρει τα βουνά για να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο στα ορεινά του νησιού. Το οποίο έγινε κατάλευκο από τα χιόνια. Ωστόσο, τα πέντε άτομα εγκλωβίστηκαν στο οροπέδιο «Λάστος» και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του νησιού.

Η παρέα των πέντε ατόμων, αποτελούνταν και από ένα μικρό παιδί. Η παρέα εγκλωβίστηκε στο οροπέδιο «Λάστος» πάνω από το χωριό Βωλάδα. Ωστόσο εγκλωβίστηκε και κάλεσε το 112 κάποια στιγμή το απόγευμα. Αμέσως σήμανε συνεγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπάθου και στην Πολιτική Προστασία. Επί ώρες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την παρέα και τελικά το κατάφεραν αφού άνοιξαν τον δρόμο στη 1 τα ξημερώματα.

Αφού η παρέα μεταφέρθηκε στο χωριό Πηγάδια, εκεί τους περίμενε η αστυνομία όπου και τους επέβαλε τα σχετικά πρόστιμα για τον περιορισμό στη μετακίνηση.

Κάρπαθος: Παρέα πέντε ατόμων έφαγε πρόστιμα γιατί πήγε στα χιόνια

Πέρα από τη χιονισμένη βόλτα που βγήκε «ξινή» για παρέα στην Κάρπαθο, ατύχημα συνέβη σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι στο οποίο κατέρρευσε η οροφή

Ένα απίστευτο ατύχημα έλαβε χώρα στο Χαϊδάρι, με βενζινάδικο του οποίου το στέγαστρο κατέρρευσε από το βάρος του χιονιού.

Το βίντεο όπως καταγράφηκε από το Up Stories είναι εντυπωσιακό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα