Καταγγελία: Καθαρίστρια σε γηροκομείο καταγγέλει ότι την απέλυσαν επειδή νόσησε με κορονοϊό

Καταγγελία: Δείτε τι είπε η καθαρίστρια σε εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με το γεγονός

Καταγγελία: Σε μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία προέβη μία καθαρίστρια σε γηροκομείο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, απολύθηκε από το γηροκομείο αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η γυναίκα η οποία αποφάσισε να διατηρήσει την ανωνυμία της, κατήγγειλε ότι δέχτηκε εξώδικο ώστε να αποχωρήσει οικειοωθελώς από το γηροκομείο.

Αυτό που συνέβη ήταν ότι η καθαρίστρια βρισκόταν σε άδεια, καθώς ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Από το γηροκομείο της ζήτησαν να κάνει τεστ και εάν είναι αρνητική να επιστρέψει στην εργασία της. Αλλά εάν είναι θετική να κάτσει σπίτι της σε καραντίνα. Η γυναίκα βρέθηκε τελικά θετική στον κορονοϊό και της είπαν από το γηροκομείο να μείνει εκτός εργασίας και να προσληφθεί ξανά όταν δε θα νοσεί πια.

Καταγγελία: Απέλυσαν καθαρίστρια από γηροκομείο λόγω κορονοϊού

Εκτός από το περιστατικό καταγγελίας για απόλυση λόγω νόσησης με κορονοϊό, ο κ. Καπραβέλος προειδοποιεί για το τρίτο κύμα κορονοϊού

Ο κ. Νικόλαος Καπραβέλος είανι διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Μετά τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού στις εκκλησίες λόγω Θεοφανείων, ο ίδιος ανέφερε ότι φοβάται πολύ την έλευση ενός τρίτου κύματος κορονοϊού. Όπως ανέφερε «Δε φοβάμαι ότι θα ζήσουμε αντίστοιχα περιστατικά, είμαι σίγουρος. Χειρότερα πολύ χειρότερα, με αυτά τα μυαλά δε θα μιλάμε μόνο για τραγωδία της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος αλλά της χώρας… Να είσαστε σίγουροι ότι έχουμε τρίτο κύμα μπροστά, και θα θρηνήσουμε πολλά θύματα».

Ακόμα πρόσθεσε «Έχω χάσει τα λόγια μου, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να προσθέσω για να βοηθήσω τους πολίτες. Και την πολιτεία να αποφύγουμε την τραγωδία η οποία συνεχίζεται και βλέπουμε μπροστά μας».


Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα