Καταγγελία μητέρας: Κατηγορεί τον ιερέα ότι χτυπούσε το μωρό της στη βάφτιση

Καταγγελία μητέρας: Η μητέρα χαρακτηρίζει τον ιερέα «απαίσιο» για αυτό που έκανε

Καταγγελία μητέρας: Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στη Λεμεσό πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, μητέρα καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook, τον ιερέα που βάφτισε το μωρό της. Η μητέρα είναι οργισμένη, μιας και όπως φαίνεταισ ε βίντεο που ανέβασε η ίδια, ο ιερέας κακομεταχειρίζεται το μωράκι την ώρα που το βουτάει στην κολυμπήθρα.

Η μητέρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο “πάτερ” χτυπά το μωρό μου, να του φωνάζουμε όλοι, να του λέμε σιγά το μωρό και να μας απαντά έτσι βαφτίζω εγώ! Το μωρό εννοείται ότι μετά ήταν ολοκόκκινο σε όλο του το σώμα και σε σοκ! Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πάτερ της Παλώδιας και μας χάλασε την πιο όμορφη μέρα! Όσο για τον τρόπο του ήταν γενικά απαίσιος!!»

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε το Facebook η μητέρα:

https://www.facebook.com/people/Ntina-Shitta/100007006576149

Καταγγελία μητέρας: «Αυτός ο “πάτερ” χτυπά το μωρό μου»

Δείτε ποια είναι η θέση του ιερέα σχετικά με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του μωρού

Ο ιερέας δε φαίνεται να συμμερίζεται τα λεγόμενα της μητέρας και δηλώνει:

«Η βάφτιση όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι η τριπλή ανάδυση-κατάδυση του μωρού. Η αλήθεια είναι ότι το μωρό κάποια στιγμή πήγε να γλιστρήσει και όπως βλέπεται το χέρι μου πάει κάτω από τον γοφό του για να μην χτυπήσει σε άλλο μέρος του σώματος του. Δεν υπήρχε πρόθεση από μένα να χτυπήσω ή να τραυματίσω το βρέφος. Έχω βαφτίσει πολλά παιδιά. Απλώς όταν αντιλήφθηκα ότι αντιδρούσε προσπάθησα να γίνει η όλη διαδικασία όσον το δυνατόν πιο σύντομα».

Ωστόσο, ο Πάτερ Παναγιώτης Μπαρούτης πρόσθεσε:

«Κάποτε είναι και η κακή στιγμή. Να απολογηθώ για την κακή στιγμή. Για όνομα του Θεού, πατέρας παιδιών είμαι κι εγώ, έχω βαφτίσει πολλά παιδιά. Αν έχει συμβεί κάτι που λύπησε την οικογένεια να απολογηθώ είπε».

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα