Κατάργηση SMS: Τέλος στο 13033 – Η ακριβής ημερομηνία που σταματάει οριστικά

by Newsroom i-diakopes.gr
Κατάργηση SMS: Τέλος στο 13033 – Η ακριβής ημερομηνία που σταματάει οριστικά

Κατάργηση SMS: Την αποκάλυψη έκανε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς

Κατάργηση SMS: Για την κατάργηση της αποστολής SMS στο 13033 έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ «με κατάργηση της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και το άνοιγμα του τουρισμού θα σταματήσει και η χρήση του SMS» τοποθετώντας, δηλαδή, την κατάργηση στις 15 Μαΐου.

Ο κ. Γεωργαντάς επισήμανε, πάντως, ότι σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις επί του ζητήματος εκτιμώντας, ωστόσο, πως αυτό θα γίνει έτσι ακριβώς όπως έχει ήδη αναγγελθεί.

Κατάργηση SMS: Τέλος στο 13033 – Η ακριβής ημερομηνία που σταματάει οριστικά

Τι άλλες δηλώσεις έγιναν για το θέμα της κατάργησης των SMS

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «με το άνοιγμα των υπερτοπικών μετακινήσεων θα απελευθερωθούμε από το sms».

Όπως είπε «ακόμα βρισκόμαστε στην αξιολόγηση των δεδομένων από το άνοιγμα του εμπορίου, στη συνέχεια θα πρέπει να αξιολογηθούν και τα στοιχεία από το άνοιγμα των σχολείων».

«Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι από τις 15 του μήνα θα μορφοποιηθεί το σύστημα των sms», κατέληξε για το SMS στο 13033 o κ. Γεραπετρίτης.

Ο κ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε και στην επιχείρηση «Ελευθερία» για τους εμβολιασμούς. Είπε ότι «κάναμε ένα ρεκόρ κι η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας προγραμματισμός που εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία».

Εκτίμησε, επίσης, ότι θα κινηθούμε σε επίπεδα άνω των 100.000 την ημέρα από εδώ και στο εξής διευκρινίζοντας ότι εντός του Μαίου θα λειτουργήσουν συνολικά περί τα 1200 εμβολιαστικά κέντρα.

Κατάργηση SMS: Τέλος στο 13033 – Η ακριβής ημερομηνία που σταματάει οριστικά

Υπενθύμισε, δε, ότι από χθες, Τετάρτη, άνοιξε η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για τους ιδιωτικούς φορείς υγείας που θέλουν να συμμετέχουν στην επιχείρηση εμβολιασμών. Φυσικά εκτιμώντας πως γύρω στις 20 Μαΐου θα μπορούν να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται όσοι εργάζονται σε αυτούς.

«Μέσα στον Ιούνιο νομίζω πραγματικά ότι θα μπορούμε να μιλάμε για τις συνθήκες που θα επιτρέπουν να πούμε για ουσιαστικό και ισχυρό τείχος ανοσίας» υπογράμμισε και τόνισε πως ο προγραμματισμός είναι τον Ιούνιο να μπορούν να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες.

Προτεινόμενα