Κατερινόπουλος: «Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, ίσως η Καρολάιν ήξερε κάτι που δεν έπρεπε»

Κατερινόπουλος: Η Καρολάιν ίσως ήξερε κάτι που δεν έπρεπε»

Κατερινόπουλος: «Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλές χιλιάδες ευρώ», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ταξίαρχου εν αποστρατεία.

Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την άποψή του. Ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την ληστρική επίθεση που υποστήριζε ότι δέχτηκε ο πιλότος.

Για την άποψή του αυτή στην αρχή λοιδορήθηκε, ωστόσο δυστυχώς ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. «έπεσε» μέσα και δικαιώθηκε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι ένας άνθρωπος εκπαιδευμένος για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Όπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που ήταν πιλότος στο επάγγελμα, δεν θα καλούσε με την μύτη του το 100. Αλλά το 112 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, δεδομένου ότι τα πλήκτρα είναι πιο κοντά το ένα στο άλλο.

Σήμερα πλέον, σχολιάζοντας την ομολογία του 33χρονου πιλότου, ο κ. Κατερινόπουλος υποψιάζεται ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει πει όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή LiveNews. Ο ανακριτής θα έχει μπροστά του αρκετή δουλειά, καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα που έχει «ουρά» και δεν οφείλεται σε ψυχικό βρασμό ή ζηλοτυπία.

«Δεν σκοτώνει ένας άνθρωπος για τους λόγους που προβάλει ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω, ίσως η Καρολάιν να ήξερε κάτι που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει. Που να έχει σχέση με δραστηριότητες δικές του και να αποτελεί το λόγο που ήθελε να χωρίσουν» δήλωσε ο κ. Κατερινόπουλος. Και εστίασε στα χρήματα που είχε πει ότι είχε στο σπίτι του ο πιλότος για να αγοράσει ένα οικόπεδο.

Η συνέχεια των δηλώσεων του Κατερινόπουλου

«Ναι μεν ήθελαν να χωρίσουν, αλλά είχαν στο σπίτι πολλές χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος είχε πει ότι είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο. Τα χρήματα τα είχε στο χέρι μετρητά; Η τράπεζα δίνει μόνο επιταγές. Μήπως τα χρήματα προέρχονται από άλλες δραστηριότητες; Και τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ

Related posts

Τέρμα ό,τι ξέρατε: Ψάρεμα μόνο με… άδεια από εδώ και πέρα – Αλλάζουν όλα για τους ερασιτέχνες ψαράδες

Απανωτά τα σοκ: Νεκρός και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, λίγες ώρες μετά τον Στάθη – Διπλός θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ασύλληπτη τραγωδία: 37χρονος πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο