Κατεβαίνει στις εκλογές ο Στέφανος Χίος: Ανακοίνωσε τη Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση

by Τόνια Τζαφέρη

«Εμείς δεν ήμαστε από σόγια. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών».

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Χίος, ανακοινώνοντας την ίδρυση του κόμματός του.

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Στέφανος Χίος: Ανακοίνωσε τη Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση

Περισσότερες δηλώσεις από τον Στέφανο Χίο σχετικά με την ίδρυση κόμματος

Με ένα υβρεολόγιο κατά των πολιτικών ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα της Λαϊκής Δεξιάς Πατριωτικής Κίνησης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:, «τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo