Καθ. Ιωαννίδης για τα μέτρα της κυβέρνησης: «Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας»

Ιωαννίδης: «Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας»

Ιωαννίδης: «Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας»

Ιωαννίδης: Ο καθηγητής άσκησε κριτική για τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων, όχι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά και στους ειδικούς του Υπουργείου Υγείας.

Ο καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ και διευθυντής του Κέντρου Έρευνας Πρόληψης του ίδιου πανεπιστημίου, Γιάννης Ιωαννίδης, μίλησε σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον 98.4 .

Σχολίασε τα λεγόμενα “προνόμια” της κυβέρνησης προς τους εμβολιασμένους, αλλά και τα αλλεπάλληλα μέτρα που λαμβάνονται από το κράτος.

Ιωαννίδης: «Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας»

Δείτε τη συνέντευξη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη.

«Κάθε δύο μέρες, ανακοινώνεται και μία νέα απόφαση που αφορά ειδικές παρεμβάσεις. Είναι μία κατάσταση αδύνατη για τον πολίτη που θέλει να είναι νομοταγής. Που πιστεύει στο κράτος και θέλει να κάνει αυτό που του λέει. Δεν μπορεί να το κάνει»

«Φοβάμαι ότι αυτό που έχει συμβεί είναι ότι μέσα στην κρίση που αντιμετωπίσαμε, αρκετοί ειδικοί και κράτη έλαβαν δρακόντεια μέτρα, που στην αρχή αυτό ήταν σωστό, γιατί δεν ξέραμε με τι είχαμε να κάνουμε. Όμως μετά ακολούθησαν το ίδιο τροπάριο των εξεζητημένων μέτρων, όπου η Πολιτεία φαίνεται σαν πατερούλης. Κάθε μέρα θα πρέπει να σου λέει τι να κάνεις»

«Σε λίγο θα βγαίνουν και οδηγίες για το τι κάλτσες θα πρέπει να φορέσεις. Κι αν βγεις με λάθος χρώμα, θα πάρεις πρόστιμο. Έχουμε φτάσει στο άκρο της γελοιότητας»

Ακόμη αναφέρθηκε στους ειδικούς που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα