Κεφαλονιά σοκ: Πατέρας καταγγέλει ότι ο 23χρονος γιος του αυτοκτόνησε λόγω bullying στο στρατό

Κεφαλονιά σοκ: Ο 23χρονος Κυριάκος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Κεφαλονιά σοκ: Σοκ και θλίψη έχει προκληθεί στο νησί της Κεφαλονιάς με το τραγικό και άδοξο τέλος ενός νέου αγοριού. Πρόκειται για τον 23χρονο Κυριάκο Ευαγγελάτο. Ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη και ο πατέρας του καταγγέλει ότι το παιδί του αυτοκτόνησε επειδή ήταν θύμα bullying στο στρατό. Ο πατέρας επιμένει ότι δεν πρόκειται για ατύχημα και ο θάνατος του 23χρονου γιου του οφείλεται σε αυτοκτονία. Για την οποία επιρρίπτει ευθύνες σε φαντάρους και υψηλόβαθμους αξιωματικούς οι οποίοι ασκούσαν ψυχολογική βία στο γιο του! Βρέθηκε στο νησί του στη διάρκεια μίας άδειας 7 ημερών, ωστόσο την 3η μέρα πήρε το αυτοκίνητο και έπεσε στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του 23χρονου «Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα».

Τα συλληπητήρια για τον πρόωρο θάνατο του 23χρονου νέου πραγματοποίησαν φορείς της Κεφαλονιάς

Τα συλληπητήρια προς την οικογένεια έδωσε ο Δήμαρχος του νησιού, Γ. Κατσιβέλης λέγοντας «Ημέρες θλίψης για τον τόπο μας… Όταν νέα παιδιά χάνονται τόσο άδικα, τα λόγια μοιάζουν πολύ λίγα για να περιγράψουν πως αισθανόμαστε… Ο Κυριάκος ήταν ένας νέος δραστήριος, κοινωνικός, με ένα χαμόγελο γεμάτο ενέργεια και καλοσύνη. Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι… Στους αγαπητούς και εξαίρετους γονείς του, καθώς και σε όλους τους δικούς του, μόνο μια λέξη ταιριάζει: κουράγιο…».

Συλληπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του αποθανόντος έδωσε και η Φιλαρμονική Σχολή Λιξουρίου «Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου θρηνεί μαζί με όλο το Ληξούρι, για την απώλεια του Κυριάκου Ευαγγελάτου. Άκαιρα και άδικα σταμάτησε να χτυπά μια ευγενική καρδιά γεμάτη αγάπη για το Ληξούρι, για ό,τι και όποιον συνάντησε στον σύντομο δρόμο της. Συλλυπούμεθα τους γονείς και οικείους του, τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην μεγάλη δοκιμασία τους και εκφράζουμε την λύπη και απογοήτευσή μας, που δεν κατέστη δυνατόν να Τον συνοδεύσει το μουσικό σώμα στην τελευταία του κατοικία, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας».

Related posts

Κλειστά σχολεία για δύο μέρες

Βρέθηκαν κολοβακτηρίδια σε 2 εκατ. μπουκάλια πασίγνωστου ανθρακούχου νερού

Συναγερμός: Η επόμενη πανδημία είναι κοντά και είναι πολύ πιθανόν να προκληθεί από τον ιό της γρίπης